[Pomoc] Problem sa kucama (tacnije sa spawnom)

Započeo Infinity, Septembar 22, 2014, 22:53:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema: Ovako, postavljeno mi je da je kuca 255 default da kazem, znaci ko ima kucu id 255 nema kucu zapravo. Medjutim ima kuca sa id-om 255 i kad npr neko kuca sellhouse, on proda kucu, ali posle se spawna u nekom enterijeru... Potrebna mi je pomoc, kako da izbacim tu kucu sa id-om 255 i da kome pise 255 taj nema kucu zapravo i da se spawna na normalno mesto za spawn(kao oni sto nemaju kucu)
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Edit kojeg moda koristis ? Pobaj nac i scriptfilesima pod kuce ili house kucu ID 255 i obrisi :)

I kako da je obrisem? U wcriptfiles su kuce redjane bez id-ova..

Jel ti oces da obrises kucu ili da stavis da ne moze /sellhouse i tako neke komande da koristi ako mu je kljuc kuce 255?

Pa postavi mu defaultnu vrijednost drugu i to je to .
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Citat: Amar Tinjak poslato Septembar 23, 2014, 14:52:19 POSLE PODNE
Pa postavi mu defaultnu vrijednost drugu i to je to .
Nema potrebe to da radi kad samo moze da stavi u komandu /sellhouse da ako igrac ima kljuc kuce 255 mu izbaci da nema kucu.

Seiz, to je sve ok, kao sto sam reko, pise ti nemas kucu kad pokusas bilo koju komandu sa kucom, tipa /sellhouse itd. kaze nemate kucu al kad se ubijem ili odem relog spawnam se u kucu, iz razloga sto postoji kuca id 255.

Sad sam nesto namestio i ne postoji kuca id 255, msm postoji al kad imam tu kucu u stats, ne spawna me u nju, sad me stalno spawna u china town, tacnije u onu njihovu kucu...

Najlakse ti bi bilo da postavis da kada igrac nema kucu da mu je varijabla -1 i stvar rijesena

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Svugdje, da. Mada ako postavis u skripti vjerovatno ce se samo postavit u statsu

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!