[Pomoc]Oko komande za organizaciju

Započeo Markoni990, Septembar 13, 2014, 14:12:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BE
Detaljan opis problema:Ovako napravio sam organizaciju Fast and Furios i sad hocu da u toj organizaciji napravim komadnu da moze da ponudi igracu trku naprimer /ponuditrku id cena i onda dobiju count i do markera da idu kao a taj marker da bude cilj ali kad ponudi tom igracu trku da tom igracu stigne da prihvati trku hvala!
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

To je jedan ceo sistem. Ajde ti nama kazi sta tebi konkretno treba tj. sta ne znas da uradis u toj komandi..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Brate mene interesuje kako napraviti za moju organizaciju da lider i members moze da ponudi igracu trku i da ide do jednog markera a taj jedan marker je cilj i to je to ali kad mu ponudi trku da izgleda ovako /ponuditrku id cena i ovaj da prihvati.
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2014, 21:19:25 POSLE PODNE od Lenon

Citat: Markoni990 poslato Septembar 13, 2014, 16:51:48 POSLE PODNE
Brate mene interesuje kako napraviti za moju organizaciju da lider i members moze da ponudi igracu trku i da ide do jednog markera a taj jedan marker je cilj i to je to ali kad mu ponudi trku da izgleda ovako /ponuditrku id cena i ovaj da prihvati.

Sta ti tacno nije jasno kod izrade tog sistema?

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Treba ti komandi procesor (ZCMD ili YCMD) i upotreba SSCANF-a da bo varijablama davao vrednost. Tvoje varijable u ovom slucaju su cena i ID igraca.

Nauci ovo i sigurno ces znati da odradis ovu komandu. Kad budes imao problema javi nam da vidimo gde skripi.

Tut 1)
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=74821.msg521701#msg521701

Tut 2)
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28770.msg215896#msg215896

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com