[Pomoc] Nista neradi

Započeo RilleX, Septembar 13, 2014, 21:16:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Last Step Edit
Detaljan opis problema:Ubacio sam JunkBuster i sve sam ubacio kako treba ali kada u skripti stavim # include <JunkBuster> i kada compilam nema erora ali kada udjem na server izadje mi dialog za login i ja ukucam svoju lozinku i idem na login i taj dialog samo nestane i nakon 15 sek me kika(tako je namesteno)
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Provjeri jos jednom da li si dobro ubacio JunkBuster u mod.

Citat: Lenon poslato Septembar 13, 2014, 21:41:29 POSLE PODNE
Provjeri jos jednom da li si dobro ubacio JunkBuster u mod.
Moze link mozda ovaj nesto nevalja  ;)

Evo ti: https://www.mediafire.com/?9938tcjr8k1f29s

Jesi li u skripti stavljao npr. JBC_GivePlayerMoney? Glu po pitanje ali ipak da provjerim.

Citat: Lenon poslato Septembar 14, 2014, 00:14:54 PRE PODNE
Evo ti: https://www.mediafire.com/?9938tcjr8k1f29s

Jesi li u skripti stavljao npr. JBC_GivePlayerMoney? Glu po pitanje ali ipak da provjerim.
E brate bas si me pitao ono sto me i interesuje.Ovako u Last Step modu ima ovaj public
forward GivePlayerMoneyEx(playerid,ammount);
public GivePlayerMoneyEx(playerid,ammount)
{
      GivePlayerMoney(playerid,ammount);
      new pare = GetPlayerMoney(playerid);
      PlayerInfo[playerid][pPare] = pare;
      return 1;
}

Neznam sta je to i po skripti je posvuda GivePlayerMoneyEx nije kao sa JunkBusterom JBC_GivePlayerMoney.
I tako za npr AddStaticVehicleEx u ovom modu stoji AddStaticVehicleEx_H ako moze objasnjenje .

ovo:
{
      return 1;
}

ti je dio anti cita za novac, u podesavanju JunkBustera iskljuci anti cit za novac.

A ovo AddStaticVehicleEx_H  ti je isto dio anti cita samo ne znam za sta dok mi ne das cijelu funkciju.
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2014, 08:47:17 PRE PODNE od Lenon

Citat: Lenon poslato Septembar 14, 2014, 08:46:57 PRE PODNE
ovo:
{
      return 1;
}

ti je dio anti cita za novac, u podesavanju JunkBustera iskljuci anti cit za novac.

A ovo AddStaticVehicleEx_H  ti je isto dio anti cita samo ne znam za sta dok mi ne das cijelu funkciju.

Evo ti i za vozila znam da je to dio anti cheata i ja sam taj anti cheat ugasi al kako da ja sada idem preko JunkBustera ovaj anti cheat bi i izbrisao ako moze posto neradi bas najbolje

Evo za AddStaticVehicleEx
stock AddStaticVehicleEx_H(modelid, Float: spawn_xp, Float: spawn_yp, Float: spawn_zp, Float: z_angle, color1, color2, respawn_delay)
{
	new vehicleid = AddStaticVehicleEx(modelid, spawn_xp, spawn_yp, spawn_zp, z_angle, color1, color2,respawn_delay);
	if (vehicleid != INVALID_VEHICLE_ID)
	{
	    VehiclePos[vehicleid][0] = spawn_xp;
        VehiclePos[vehicleid][1] = spawn_yp;
        VehiclePos[vehicleid][2] = spawn_zp;
        SetVehicleHealth_H(vehicleid, 999.0);
       // engineOn[vehicleid] = false;
	}
	return vehicleid;
}

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Taj deo ti sluzi da bi proveravao kreiranje vozila pomocu citeva, ukoliko se f-ja AddStaticVehicleEx opozove, on bi trebalo da to procita kao cit. To ne ugradjena f-ja tj. po defaultu, a citovi koriste default-f-je kako bi radili. A kada stavis AddStaticVehicleEx_H to nije ugradjena f-ja, ali ona izvrsava narednu istu kao i AddStaticVehicleEx jer je ona ugradjena u njoj.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Septembar 14, 2014, 12:58:31 POSLE PODNE
Taj deo ti sluzi da bi proveravao kreiranje vozila pomocu citeva, ukoliko se f-ja AddStaticVehicleEx opozove, on bi trebalo da to procita kao cit. To ne ugradjena f-ja tj. po defaultu, a citovi koriste default-f-je kako bi radili. A kada stavis AddStaticVehicleEx_H to nije ugradjena f-ja, ali ona izvrsava narednu istu kao i AddStaticVehicleEx jer je ona ugradjena u njoj.
Brate aj ti meni reci kako da ja izbacim sve iz ovog anti cheata i da ja idem normalno preko JunkBustera  ;)

AddStaticVehicleEx_H preimenuj u JBC_AddStaticVehicleEx

isto tako i sve ostalo, npr. za novac
GivePlayerMoneyEx u JBC_GivePlayerMoney

A ovo

{
      return 1;
}

obrisi i sve te izvedene funkcije obrisi sto su vezane sa anti-cit. Ali ja ti ne preporucujem da koristis JB jer je dosta zastario.
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2014, 14:15:31 POSLE PODNE od Lenon

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

U krajnjem slucaju ne moras da ih obrises jer one dok se ne opozovu nece smetati. Po logici ne smetaju, ali ti samo uvecavaju skriptu..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ne mozes koristiti 2 anticheata, to ti je valjda jasno.
Kao sto su ti gore napisali, da bi anticheat radio moraš za neke funkcije dodat prefix JBC_.

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: xyzcod2 poslato Septembar 14, 2014, 18:19:41 POSLE PODNE
Ne mozes koristiti 2 anticheata, to ti je valjda jasno.
Kao sto su ti gore napisali, da bi anticheat radio moraš za neke funkcije dodat prefix JBC_.
Znam to jasno mi je da ide JBC_GivePlayerMoney,GivePlayerWeapon,SetPlayerPos itd ali ovo
CreateVehicleEx_H znam da je od anti cheata ja samo hocu da dodajem auta normalno sa JBC_AddStaticVehicleEx a ne da ide preko nekih izvedenih funkcija

Pa moras promeniti ili u modu ili u anti cheatu tu funkciju moraju i u modu i u ac da budu iste funkcije.
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

obrisi taj public/stock CreateVehicleEx_H i sve CreateVehicleEx_H zamijeni sa CreateVehicleEx, i tako za sve ostalo

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!