Ipl SAMP Scripting Team II Best Script for your server :)

Započeo ivanmangta, Septembar 13, 2014, 13:10:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ipl SAMP Scripting Team

Skriptanje SAMP servera
Korisno i sigurno
Pouzdana rijesenja i rad
Popravak GameModova i gresaka u serveru

Pozdrav svima, ja sam glavni vlasnik ove zajednice. O cemu se u glavnom radi. Dakle, ja sam skripter SAMP modifikacija tj SAMP servera, koristim se Pawno prog. jezikom. Svi ste vjerovatno culi za njega, pogotovo stariji i iskusniji SAMP igraci. Sto cemo mi uglavnom raditi. Popravljat cemo SAMP server skripte ili ti ga vam Game Modove, raditi nove GameModove, praviti neke sisteme, TDove i mapati. Na nasoj FB stranici imate narudzbeni listic i uplatni listic. Imate takodjer cjenik i popis usluga, neke su besplatne kao Tutoriali a neki kostaju kao skriptanje nekog posla. Naravno nemogu sve to sam pa sam dosao pitati ima li zainteresiranih? Ja sam i skripter i ponesto mapam. No najvaznije mi je za sad maper i pomocni skripter. Naravno uz to dolazi i placa. Recimo netko zatrazi prevod GModa i sad ja sam zauzet i sad ja mogu imat pomocnog skriptera koji ce to odradit lijepo i on ce dobit taj uplaceni novac. Potrebno je imati PayPal ili ziroracun. Pa sad da neduljim posjetite nas i slobodno pitajte za bilo kakvu pomoc, isprve dok se neskupi dosta clanova radit cemo besplatno tako da pozurite. No, idemo sad o meni, neki me mozda znaju kao Rooneya DeSantu s UnitedCity servera i dosta sam skriptao za ljude. Sad je doslo vrijeme da svoj rad i trud kroz godine i ulozim u nesto bolje. Tako da sve one koji su zainteresirani neka dodu i posjete nas :D 

[FB link: https://www.facebook.com/pages/IpL-Scripting-Team/290919621102976?notif_t=page_new_likes
Forum link: Uskoro
Web link: Uskoro

Posjetite nas nece pozaliti
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2014, 14:41:01 POSLE PODNE od ivanmangta

Ja koliko znam moj server nema pomocnog skriptera ?

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: ivanmangta poslato Septembar 13, 2014, 14:41:19 POSLE PODNE
Citat: [UW]Levuâ,,¢ poslato Septembar 13, 2014, 13:14:09 POSLE PODNE
Ja koliko znam moj server nema pomocnog skriptera ?
Ja sam te tako shvatio na FB evo micem ;)
Rekao sam da uradis probni rad, a ne da si pomocni skripter

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D