[POMOC]POMOC!! neznam sto je

Započeo Mato RP, Septembar 08, 2014, 20:52:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:egrp (LLRP)moja
Detaljan opis problema:prije je sve bilo dobro nije bilo errora ni warninga nicega onda sam stavio kad sam vlasnik da mogu kreirati stan kuce itd ali onda su dosla 4. errora neznam zasto i ako izbrisem komandu onda se pojave za drugu komandu da je errora nista ne kuzim
Dio skripte:ERRORI
C:\Users\Marac i Mato\Desktop\LLRP v2.5.0\gamemodes\LLRP.pwn(43619) : warning 225: unreachable code
C:\Users\Marac i Mato\Desktop\LLRP v2.5.0\gamemodes\LLRP.pwn(43619) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Marac i Mato\Desktop\LLRP v2.5.0\gamemodes\LLRP.pwn(43619) : error 017: undefined symbol "cmd_aprodajstan"
C:\Users\Marac i Mato\Desktop\LLRP v2.5.0\gamemodes\LLRP.pwn(43619) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Marac i Mato\Desktop\LLRP v2.5.0\gamemodes\LLRP.pwn(43619) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

* Ne znam

Daj nap prvo komadnu i proveri da li si definisao u include procesor komandi koji koristis.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Da imam include zcmd ali kad izbrisem komandu onda ona ispod pise da je error

CMD:aprodajstan(playerid, params[])
{
	//#pragma unused help
	#pragma unused params
	if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pVlasnik] < 1340) return SCM(playerid,-1, "{FF0000}[LLRP]{BFC0C2} Samo Vlasnik!");

new id,kFile[50],string[80];
	if(sscanf(params,"i",id)) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS Pomoc | "ZUTA"/aprodajstan [ID]");
	format(kFile, sizeof(kFile), STAN_FILE, id);
	if(!fexist(kFile)) return SCM(playerid,-1,"[FarkiAS] "CRVENA"Pogresan ID stana!");
	if(StanInfo[id][sProveraVlasnika] == 0) return SCM(playerid,-1,"[FarkiAS] "CRVENA"Taj stan nema vlasnika pa ne mozete ga prodati!");
	StanInfo[id][sProveraVlasnika] = 0; StanInfo[id][sOruzije] = -1; StanInfo[id][sNovac] = 0; StanInfo[id][sZatvoreno] = 1; StanInfo[id][sMunicija] = 0; StanLP(id);
    strmid(StanInfo[id][sVlasnik],"Niko",0,strlen("Niko"),255);
	format(string,sizeof(string),"[FarkiAS] "CRVENA"Prodali ste stan ID: %d!",id); SacuvajStan(id);
	SCM(playerid,-1,string);
	return 1;
}

Van svih publica treba ( bi trebalo ) da ide ZCMD procesor komandi .A sto se tice komande na kojoj liniji izbacuje tacno ?
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

gdje ide
CMD:aprodajvikendicu(playerid, params[])
i sada je tu error

zcmd komande ti trebaju biti van bilo kakvog callbacka

pa jesu valjda prije je sve bilo u redu a sada nije ako hoces mogu ti dati skriptu da vidis ako hoces.

pa vidi jesi igdje stavio komandu ispod nekog callbacka.

ali to je negdje na kraju gamemode a prije su komande ok.

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Stavi skroz na kraju, znaci odes na kraj skripte i tamo je paste..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Iznad komande te si izbrisao komandu tj callback i zato nece da radi,probaj se sjetiti kako je bilo ili nadji backup svog moda i nadji taj callback od cmd i stavi tu i radice

evo stavio sam komandu iz obisnoga gamemode ali opet nece stavio sam je na kraj gammode a sada je CMD:kupivikendicu a kad tu maknem opet druga.

KOMANDA
CMD:aprodajvikendicu(playerid, params[])
{
	//#pragma unused help
	#pragma unused params
	if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1338) return SCM(playerid,-1, "{FF0000}[FarkiAS]{BFC0C2} Samo Admini (+1338)");

new id,viFile[50],string[80];
	if(sscanf(params,"i",id)) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS Pomoc | "ZUTA"/aprodajvikendicu [ID]");
	format(viFile, sizeof(viFile), VIKENDICE_FILE, id);
	if(!fexist(viFile)) return SCM(playerid,-1,"[FarkiAS] "CRVENA"Pogresan ID vikendice!");
	if(VikendiceInfo[id][viProveraVlasnika] == 0) return SCM(playerid,-1,"[FarkiAS] "CRVENA"Ta vikendica nema vlasnika pa ne mozete je prodati!");
	VikendiceInfo[id][viProveraVlasnika] = 0; VikendiceInfo[id][viDroga] = 0; VikendiceInfo[id][viMats] = 0; VikendiceInfo[id][viZatvoreno] = 1; VikendicaLP(id);
    strmid(VikendiceInfo[id][viVlasnik],"Niko",0,strlen("Niko"),255);
	format(string,sizeof(string),"[FarkiAS] "CRVENA"Prodali ste vikendicu ID: %d!",id); SacuvajVikendicu(id);
	SCM(playerid,-1,string);
	//format(CmdString,128, "ACMD | Komanda: /aprodajvikendicu | Igrac: %s", GetName(playerid));
	//HeadAdminPoruka(SVIJETLOPLAVA,CmdString);
	return 1;
}
Ali mi opet doÄ'u errori POMOC ako netko zeli ja mu dam cjeli gm da on proba bit cu jako zahvalan
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2014, 16:54:52 POSLE PODNE od Mato RP