[Pomoc] "Budzim" komp

Započeo Bugi, Avgust 29, 2014, 14:55:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako dobar dan kakote, ovaj moj komp je cisto [cenzura], ne kazem dobar je on bio kad sam ga kupio 2008. ali sad je [cenzura] da vece ne moze biti, krenem da radim u PS nesto zabode, mora restart, ne podrzava PES 2009, NBA 2K9 i ostalu ekipu igrica koje su starije od 2008. znaci meni igrice nisu bitne samo mi je bitno da radi dakle na Cinemi 4D, nekom 3D Dizajnu, da mi ne glavi C# LOL(ne igrica haha), C++ opet lol i tako to, i po mogucstvu da podrzava dotu jer je to jedina igra koju igram :D sad da ne nabrajam znaci sad ovako: evo moje trenutne konfiguracije:

RAM: 512 MB
CPU: AMD Sempron, 1600 MHz(1.61 GHz) (8 x 200) 2800+
HDD: 150 GB
GRAFICKA: Nvidia GeForce FX 5200 - 128 MB
MATICNA: Foxconn NF3250K8AA

E sad sta bih ja hteo je otprilike:

RAM: 2GB (Minimum)
CPU: Na primer 2.6 GHz dual core ili quad ako nije velika razlika u ceni
HDD: 250-500GB zavisi opet od cene
GRAFICKA: Bilo koja graficka od 1 GB
MATICNA: ako ne mora ja je ne bih menjao jer se ne razumem u to :-[

E sad sta trazim od vas jeste da ako je moguce do nekih 100-150 evra znaci 150 evra gornja granica da za te pare kupim sve ove delove i da budem zadovoljan, molim one koji se ne razumeju a hoce da ispadnu pametni da se ne javljaju, hvala unapred od srca was bugi hehe, i da sve delove trazite na winwin.rs ja cu kasnije dodati linkove delova koje sam mislio da uzmem ako je moguce za ove pare da se kupe svi delovi ekstra a bitno je da ne predjem 150e jer od svojih para kupujem (zaradjenih B|). hvala jos jedama hehe

NAPOMENA: Nadam se da ce moci da youtube i fb budu upaljeni u isto vreme dok radim u nekom tekst editoru,  sto na ovom sada ne mogu hahah
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2014, 14:58:16 POSLE PODNE od Bugi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

BUMP! Neko? Trazim delove koji bi mogli da se spoje u jedno kuciste od dakle ako nije problem da mi neko objasni kako gledam da li npr na neku maticnu moze tolko rama i to?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Druze bolje skupi za neki komp od 20,25k dinara i uzmi :)

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Ja da sam hteo tako tako bih i uradio ocu i nesto da naucim. Btw skuplje je kad se kupuje odjednom tj kao celo kuciste
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2014, 16:25:44 POSLE PODNE od Bugi

Citat: Bugi poslato Avgust 30, 2014, 16:25:25 POSLE PODNE
Ja da sam hteo tako tako bih i uradio ocu i nesto da naucim. Btw skuplje je kad se kupuje odjednom tj kao celo kuciste
Ne ispalti ti se jer je to vev DDR1, a tesko se nalaze delovi + su dosta skuplji... A ako bi zeleo DDR2,3 morao bi celu novu maticnu, slicno i sa procesorom msm.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D