[POMOC]ORUZIJE

Započeo xLanmi, Avgust 19, 2014, 12:48:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moj Edit UP-a
Objasnjenje Problema:E ovako imam jedan problem kada kucam /aoruzije moj id 43 999 pise da sam dao ali ne dobijam cameru
a kada ukucam /aoruzije moj id 38 999 onda radi tako sa manjim od 38 ali preko 38 nece mozete mi pomoci
Deo Skripte:Evo vam cmd /aoruzije
YCMD:aoruzije(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"GM:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return SCM(playerid, -1, ""ZUTA"[GM:RP] "BELA"Samo Admini (Admin Level 5+)!");
	new pplayerid,gun,ammo,string[128];
	if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[GM:RP] "SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
	if(sscanf(params, "uii", pplayerid,gun,ammo)) return SCM(playerid,-1, ""ZUTA"GM:RP Pomoc | "BELA"/aoruzije [ID/Nick] [Weapon ID] [Municija]");
	if(pplayerid == IPI) return SCM(playerid, -1, "[GM:RP] "CRVENA"Taj igrac nije na serveru!");
	g_GivePlayerWeapon(pplayerid, gun,ammo);
	format(string,sizeof(string),""ZUTA"[GM:RP] "BELA"Admin "CRVENA"%s "BELA"vam je dao oruzije ID "SPLAVA"%d!",GetName(playerid),gun);
	SCM(pplayerid,-1,string);
	format(string,sizeof(string),""ZUTA"[GM:RP] "BELA"Dali ste oruzije ID "CRVENA"%d "BELA"igracu "SPLAVA"%s!",gun,GetName(pplayerid));
	SCM(playerid,-1,string);
	return 1;
}

Neka slika ili nesto:Nemam sta vam treba samo pisite dole
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Jer up koristi serverside weapons camera nije ukjucena u to. Ako zelis to da popravis treba da je definiras kao i ostala oruzja sta su definirane.

De je tacno za definisanje oruzija?
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

U enum Weapons dodaj jos edna varijabla primer:
Camera
i onda u
stock CheckWeapons
napravis proveru za to
if( weaponid == 43) // Checking Heavy
    {
        if(weaponid == Weapons[playerid][Camera])
        {
        	return 1;
        }
        else
        {
            SendClientMessage(playerid, -1, "[UP:RP] "CRVENA"Kikovani ste zbog weapon hacka!");
            Kick(playerid);
        }
    }

I isto tako u 
stock g_GivePlayerWeapon
treba da napravis da mu da oruzje
if( weaponid == 43) // Checking Rifles
    {
	    Weapons[playerid][Camera] = weaponid;
	    GivePlayerWeapon(playerid, weaponid, ammo);
	    return 1;
    }