[Pomoc] Hangar

Započeo lucenz0, Avgust 13, 2014, 16:43:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Zelio bi uradit ovako, znaci ako napustis hangar da ti prekine punjenje materijala. Kako to uradit ? Ako sa autom izades iz hangara, da prekine punjenje. ? Ako moze pomoc ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Blaeks

*

Madmen

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Function:IsPlayerInVehicle

sve sto ti je potrebno je funkcija iznad, tvoje je samo da varijable "punjenja" stavis na 0

Citat: Blaeks poslato Avgust 13, 2014, 16:49:28 POSLE PODNE
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Function:IsPlayerInVehicle

sve sto ti je potrebno je funkcija iznad, tvoje je samo da varijable "punjenja" stavis na 0

Mislim da si me krivo skuzio, uradio sam ja kad izade iz vozila da se prekine punjenje, a hocu sad uradi ako se samo malo pomjeri sa vozilom,da prekine punjenje, razumijes ?

Blaeks

*

Madmen

aha, pa onda moras da uradis da se zasnime pozicije vozila kada igrac krene da puni, i onda da proveravas i uporedis pozicije(trenutnu i sacuvanu)

to uporedjujes i proveras nekim tajmerom, nasumicnim...

Citat: Blaeks poslato Avgust 13, 2014, 16:56:31 POSLE PODNE
aha, pa onda moras da uradis da se zasnime pozicije vozila kada igrac krene da puni, i onda da proveravas i uporedis pozicije(trenutnu i sacuvanu)

Mozel samo malo bolje da objasnite ako nije problem, nisam razumio, ili mozel neki primjer ?

Citat: Lucenzo_Corleone poslato Avgust 13, 2014, 16:58:30 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Avgust 13, 2014, 16:56:31 POSLE PODNE

Mozel samo malo bolje da objasnite ako nije problem, nisam razumio, ili mozel neki primjer ?

Blaeks ti je dobro objasnujo,ti vec trazis gotovu skriptu,ovaj bord je za pomoc a ne da trazis nesto,procitaj sta ti je napiso i potrudi se i izradi.

Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part.

Sredio sam, moze lock :D I hvala Blaeks.
Poslednja Izmena: Avgust 13, 2014, 17:44:25 POSLE PODNE od Lucenzo_Corleone