[pomoc]skrp

Započeo luka2223, Avgust 10, 2014, 23:49:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LARP
Detaljan opis problema:Kada uploadujem mod na hosting i pokrenem izbaci mi ovo u server log YSI Error: y_amx tracer not found!  i ne pokrece server
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Blaeks

*

Madmen

nisi preselio ceo server sa kucnog na host, promaklo ti je nesto

Tacnije koliko ja vidim promako mu je YSI_amx includa ako sam  dobro razumeo...

Sve sam lepo napravio kad izbaci sad ovo Script[gamemodes/master.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"

ubaci plugin nativechecker i on ce ti reci koji ti plugin fali: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=249226

Ubacio a vidi sad Streamer Plugin: Warning: Include file version (0x27101) does not match plugin version (0x27201) (script might need to be recompiled with the latest include file)

Citat: luka2223 poslato Avgust 11, 2014, 15:52:25 POSLE PODNE
Ubacio a vidi sad Streamer Plugin: Warning: Include file version (0x27101) does not match plugin version (0x27201) (script might need to be recompiled with the latest include file)

Ubaci najnoviji plugin i include streamer i compile skirptu pa je onda uploadaj i ne zaboravi uploadati streamer plugin.
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2014, 15:53:47 POSLE PODNE od [UW]Lenonâ„¢

Napravio sam i to pokrenem server ali se ne pokrece Server je startovan ali nije online. Proverite da li je default mapa ispravna i da li postoji. Ako je ispravna onda izbrišite zadnji plugin koji ste dodali.

Citat: luka2223 poslato Avgust 11, 2014, 16:01:11 POSLE PODNE
Napravio sam i to pokrenem server ali se ne pokrece Server je startovan ali nije online. Proverite da li je default mapa ispravna i da li postoji. Ako je ispravna onda izbrišite zadnji plugin koji ste dodali.

Da li si ti ubacio streamer.so i da li ti u server.cfg pise streamer.so?

Da dodao sam sve kako si rekao al nece

Vidi sta me sad zajebava opet isto a ubacio sam novi streamer Streamer Plugin: Warning: Include file version (0x27201) does not match plugin version (0x27301) (script might need to be recompiled with the latest include file)

Citat: luka2223 poslato Avgust 11, 2014, 16:11:19 POSLE PODNE
Vidi sta me sad zajebava opet isto a ubacio sam novi streamer Streamer Plugin: Warning: Include file version (0x27201) does not match plugin version (0x27301) (script might need to be recompiled with the latest include file)

ne radi dupli post.

moras i streamer plugin i include update pa onda recompile skritpu.. pise ti sve samo procitaj..

Napravio sam to i opet isto izbacuje