[Pomoc]Spremanje ACC-ova

Započeo sanel007, Jul 22, 2014, 22:02:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja skripta
Detaljan opis problema:Znaci prije par mijeseci mod je radio sve odlicno bez problema i zatvorio sam srw nisam imao vremena radit prebacio mod na usb i sad...Kad sam novi sistem uradio poceo pomalo skriptat prebacim mod na komp i pokrenem na kucnom registruje mse igram normalno sve al mi nesprema ACC-ove u folder korisnici...Da nije mozda do pluginsa il include-a
Dio skripte:// ?

pa jel upisivas pod reg dialogom u fajl to jest jel ga kreiras?
69

Da bilo je to sve uredu jarane nista nisam dirao et od jednom se nesto desilo pa nece a nisam nista radio na njemu mozda moram include il plugins neki zamijenut ???

Citat: sanel007 poslato Jul 22, 2014, 22:21:00 POSLE PODNE
Da bilo je to sve uredu jarane nista nisam dirao et od jednom se nesto desilo pa nece a nisam nista radio na njemu mozda moram include il plugins neki zamijenut ???
neznam stvarno jeli ti sve isto kao i na tom modu sto je radio ama bas sve ili si nesto menjao?
69

Sve je isto sve nista nisam ni mijenjao ni dirao sve isto mozda je i do sistema a nez mozda je i do include il plugins-a

Citat: sanel007 poslato Jul 22, 2014, 22:24:32 POSLE PODNE
Sve je isto sve nista nisam ni mijenjao ni dirao sve isto mozda je i do sistema a nez mozda je i do include il plugins-a
pa nemoze biti do inc plugina ako ti je prije radilo probaj ih update mada neverujem da je do tokh.
69

Evo sad sam pokusao bilo koji mod da skinem sa BS il ZB nebitno nesprema mi acc mozda je do mene imam sistem Windows Vista...???

Citat: sanel007 poslato Jul 23, 2014, 01:04:45 PRE PODNE
Evo sad sam pokusao bilo koji mod da skinem sa BS il ZB nebitno nesprema mi acc mozda je do mene imam sistem Windows Vista...???
Pa ako drugima radi a tebi ne ocigledno da je do tebe.
69

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Sanel obrati paznju koje forumu pominjes, taj koji si pomenuo je cenzura i zabranjen je da se bilo sta prica o njemu, pa cak i da se pomene.

Inace nastavite sa obradom teme, ovo je samo malo upozorenje..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Probaj pokrenuti server kao administrator mozda uspije i jesi koristi YSi za to spremanje ako jesi update ga ;)

A jel ti palis server preko winrar-a ili preko map filea
I moguce da upalis server samo da ne zapisuje nikakve podatke nego samo pokrene

Pa pokrenem iz mape to jest foldera gdje mi je mod i samo pokrenem samp-server i udjem na kucni srw svoj ip i ono i nece da spremi i koristim YSi za spremanje imam ga u modu radio sam update i nece skinuo sam YSi i prebacio u mod ali opet nece mozda nije taj najnoviji...:/ moze pomoc i objasnjenje hitno

Scriptfiles? "Users" "Korisnici" ili kako ide provjeri dali imaš fajl.

Da imam fajl Korisnici sve je uredu i radilo je prije par mijeseci i spremio sam mod na usb sad prebacio na komp i nece a radilo sve nisam nista dirao u skripti niti bilo koji fajl...

Mogu li da vidim server log kad se registrujes i izadjes sa servera?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).