[PITANJE]Å ta igrat? Da li prebacit?

Započeo Leonov [™], Jul 15, 2014, 23:04:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dosadno mi je preko raspusta,a ne znam šta da igram.Pa predložite mi nešto,što mi može :) Rekli su mi da prebacim na x32 ? Kažu bolje za igrice ... Šta uradit?

Instaliraj Windows 8 -64 bitni,ako prebacis Windows 7 na 32 bitni,nece ti uopste koristiti full ram memoriju.

Igre: GTA IV,Hitman 4 i 5,Euro Truck Simulator,Gost Recon,Sniper Elite,NFS MW 2...

OFFTOPIC:
Moze li mi neko objasniti sta znaci Approx. Total Memory da ne otvaram novu temu bezpotrebe :D

Vec navedeno install win 8 64 bitni

Igra PayDay 2 ;)
Software Developer

Warcraft III je moj prijedlog

Skripter | SLOBODAN

CoD Ghost,Euro Truck 2,BF 4 i cekaj GTA V za PC  :D

Ne prebacuj, ostavi tako kako je. Igraj Sniper Elite v2 i v3, Sniper Ghost Warrior, ja mislim da se tako zove, ja je planiram uskoro igrati. Isto tako i Spin Tires ako voliš kao simulacije.
Tražim TIM za koji mogu SKRIPTATI!

Citat: #woLF poslato Jul 16, 2014, 19:03:05 POSLE PODNE

Slazem se samo jos gta da izadje za pc  :P

Nije 32 bitni bolji za igrice nego su češće iako se sve nove igre rade da budu kompaktibilne, a druga stvar je šta ti je rekao Hulk

232 bajtova = 4,294,967,296 + još što ti se dijeli ostalim komponentama u kompu ostane ti manje od 4GB dostupne memorije... znači 4,294,967,296 je maksimum što x86 (32 bitne) adrese mogu primiti, zbog takvih stvari imamo jako puno mlijenijskih problema baš zbog tih 32 bitnih adresa, najpoznatiji je bio Y2K

To nije slučaj kod x64, stoga ostani na x64 i ono šta ti je hulk rekao još bolje bi bilo da se prebaciš na win 8 x64 jer ima još poboljšanja u adresama ali činjenica je da je win 8 sugav po svemu ostalome....
Poslednja Izmena: Jul 17, 2014, 10:40:00 PRE PODNE od Slay
Kristijan Stipić

Citat: Hulk. poslato Jul 15, 2014, 23:10:43 POSLE PODNE
Instaliraj Windows 8 -64 bitni,ako prebacis Windows 7 na 32 bitni,nece ti uopste koristiti full ram memoriju.

Igre: GTA IV,Hitman 4 i 5,Euro Truck Simulator,Gost Recon,Sniper Elite,NFS MW 2...
Hvala,vidjet ću taj Hitman 4 i 5,ETS. Sniper Elite već igram.. Hvala

Citat: [SF]Ivan_Ino.pwn poslato Jul 15, 2014, 23:50:13 POSLE PODNE
Vec navedeno install win 8 64 bitni

Igra PayDay 2 ;)

Gledao sam gameplay,budem skinuo.Hvala :)

Citat: Mr. Nobody poslato Jul 16, 2014, 10:56:55 PRE PODNE
Metro 2033 pa Metro Last Light

https://www.youtube.com/watch?v=Dy9gvFOooBQ
Nisam baš ljubitelj te vrste,al vidjet ću..

Citat: #woLF poslato Jul 16, 2014, 19:03:05 POSLE PODNE
Ih GTA V? Vidjet ću CoD Ghost. Hvala

Citat: Slay poslato Jul 17, 2014, 10:38:58 PRE PODNE
Nije 32 bitni bolji za igrice nego su češće iako se sve nove igre rade da budu kompaktibilne, a druga stvar je šta ti je rekao Hulk

232 bajtova = 4,294,967,296 + još što ti se dijeli ostalim komponentama u kompu ostane ti manje od 4GB dostupne memorije... znači 4,294,967,296 je maksimum što x86 (32 bitne) adrese mogu primiti, zbog takvih stvari imamo jako puno mlijenijskih problema baš zbog tih 32 bitnih adresa, najpoznatiji je bio Y2K

To nije slučaj kod x64, stoga ostani na x64 i ono šta ti je hulk rekao još bolje bi bilo da se prebaciš na win 8 x64 jer ima još poboljšanja u adresama ali činjenica je da je win 8 sugav po svemu ostalome....
Hvala na objašnjenju..

Jesi igrao minecraft ikada?Ako nisi skini probaj,mozda ti se i svidi :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Citat: [CC:RP]TheToretto poslato Jul 17, 2014, 11:48:30 PRE PODNE
Jesi igrao minecraft ikada?Ako nisi skini probaj,mozda ti se i svidi :D
Tek kad je izaÅ¡lo sam igrao,ali sad mi se ne sviÄ'a..

Watchdogs bi moro vrtit na ovom :) Bez problema.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.