[POMOĆ] Oko učitavanja stringa i stavljanja u dialog_syle_list

Započeo needer, Jul 10, 2014, 12:45:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Pravim neku FS.
Detaljan opis problema: Napravio sam da korisnik dodaje neke stringove i sve se to zapiše fino u fajl jedno ispod drugog i sada želim da učitam to ali ne čitav fajl da mi stane u jednu liniju u dialogu kada se bira, nego da bude 1 linija, pa ispod nje druga linija. Prva linija u fajlu , prva linija(opcija) u dialogu i sve tako.
Ako neko može napraviti nije bitno kako, YINI ili file.inc sve jedno mi je, predlagali su mi da napravim kada dodaje igrač stringove da sprema u enum npr kao [string1] kada doda prvi, string2 za drugi ali ne znam napraviti.
Pa ako iko zna može i ovako HITNO!
Dio skripte:

ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_1, DIALOG_STYLE_LIST, "asdasdd", string, "Odaberi.","Odustani.");

ovaj gore code, prikazuje da sam stavio string koju sam učitao ali mi bude sve u jednoj liniji.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Nešto deseto, gledaj jednostavno je, zamisli sebi ovako:

napravio sam komandu koja zapisuje šta se upiše, taj string u fajl i radi - uredu.
i sada dodam 5 takih stringova u taj fajl - uredu.
eh sad želim da učitam npr samo drugi string bez prvog i ostalih, znači samo string drugi.

govorili su mi da se može preko enuma, kao da se napravi enum i sada kada se doda prvi string da se zapiše kao ono [pString1] pa kada se dodaje opet string da se provjeri da li postoji [pString1] ako postoji da se broj poveća za 1 i bude string2.

ali je pojma nemam o tome, valjda vi znate nešto bolje.

Ovako
YCMD:organizacije(playerid, params[],help)
{
    #pragma unused help
new porukaa[256];
new poruka11[256];
new poruka12[256];

format(porukaa,sizeof(porukaa),"blabla");
format(poruka11,sizeof(poruka11),"\nblabla");
format(poruka12,sizeof(poruka12),"\nblabla");
format(blabla, 713,"%s%s%s%s",porukaa,poruka11,poruka12,poruka13);
ShowPlayerDialog(playerid, 523, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{1E90FF}Blabla", blabla, "Ok", "" );
}

Evo,ja sam koristio YCMD ti samo promeni u tvoje
Koristis "\n" da spustas text u drugu liniju
Prvih 3 blabla su text koji ispusje igracu kada otvori dijalog,sa cetvrtim blabla spajamo sve textove zajedno,peto blabla je glavni text koji ce pisati na vrhu sesto blabla znaci da ispisisuje text koji smo spojili (cetvrto blabla)
Samo zamisli da su cetvrto i sesto blabla tvoji textovi koje si napisao,nadam se da si me svatio xD
Poslednja Izmena: Jul 10, 2014, 18:45:55 POSLE PODNE od DakizThePro