[Pomoc] Create3DTexLabel

Započeo Antony27, Jul 09, 2014, 17:19:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Hocu staviti text label u interijer jedan pa imam problema. Udem u interijer ali texta nema
Dio skripte:
Create3DTextLabel("Salter za registraciju\nOvdje mozete registrati vozilo",COLOR_MASLINASTA,249.9352,67.8659,1003.6406,40.0,0,1);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

pa ako ti je default samp interior postavi u tom pozivu virtual world od tog interijera

(text[], color, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:DrawDistance, virtualworld, testLOS)

to gde menjas ti je oznaceno.
Poslednja Izmena: Jul 09, 2014, 17:28:24 POSLE PODNE od [SF]C++
69

Kako mislis "virtual world od tog interijera" ? ID interijera nema veze s tim, a kad igrac ude u interijer Virtual World mu ostane isti, probao sam i s -1 onda bi trebalo radit za sve VW, ali opet nema texta.

postavi u kreiranju labela neki vw primer 5 i sad kad postavljas igraca u taj int postavis mu i vw na 5 i mislim da ces resit,
daj mi dio gde igrac ulazi u taj int.
Poslednja Izmena: Jul 09, 2014, 21:24:54 POSLE PODNE od [SF]C++
69

Jednostavno stavi mu world :D imas wiki samp
Poslednja Izmena: Jul 09, 2014, 21:44:51 POSLE PODNE od Zohan No.1.map
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

I ja imam problem sa textlabel. Stavim na primer na ulaz banke ali ne pokazuje u igri,a vw se poklapa...

Da, kao sto Windows kaze VW se poklapa, pokusao sam svasta, neznam sta je. A necu onda ni koristit taj textlabel, smislit cu nesto :D

Prekopiram celu tu liniju iz drugog gm gde radi,prebacim u svoj i nece....

A da probas ovako
CreateDynamic3DTextLabel(const text[], color, Float:x, Float:y, Float:z, Float:drawdistance);

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jul 10, 2014, 00:34:19 PRE PODNE
A da probas ovako
CreateDynamic3DTextLabel(const text[], color, Float:x, Float:y, Float:z, Float:drawdistance);

nemoze tako doce do nepoklapanja argumenata koje zahtjeva ta funkcija..

Neznam proveri da li je vw igraca i labela isti postavi na labele primer vw 5 isto tako i igracu kad ulazi u taj int
69

Nece biti nista ako uradi ovako kako sam mu dao... Neka pokusa. Meni sve radi kada ovako uradim.

Rijeseno :D
Problem je bio u boji,  stavio sam boju -1, a u textu sam stavio kod boje i sad radi. Imao sam problema s tim vec npr SendClientMessage(id,COLOR_ORANGE,".."), a on meni ispise zeleno (kod boje je dobar sigurno)
Moze lock dakle