[Pomoc] Oko /stit

Započeo TheToretto, Jul 09, 2014, 22:40:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:Napravio sam komandu /stit(komandom se uzima stit),i sve ok udjem da testiram i stit bude u ruci 1 sec i nestane
Dio skripte:
YCMD:stit(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"CC:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
    if(PlayerInfo[playerid][pClan] != 1 && PlayerInfo[playerid][pLider] != 1) return SCM(playerid,-1,""PLAVA"[ERROR] "SIVA"Samo clanovi CCPD!");
    if(PolicajacNaDuznosti[playerid] == 0) return SCM(playerid, -1, ""PLAVA"(CCPD) "SIVA"Niste uzeli znacku(duznost) pa nemozete koristi tu komandu!");
    SetPlayerAttachedObject( playerid, 0, 18637, 5, -0.064955, -0.135697, -0.200892, 54.463840, 10.984453, 87.706436, 1.078429, 1.000000, 1.000000 );
    return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

skini holdstudio namesti stis sacuvaj kordinate i samo zameni sa tim.
69

Mislis da je do toga?Da nisu dobro koordinate namjestene?Imas li mozda link tog hold studia?

Citat: TheToretto poslato Jul 09, 2014, 23:10:53 POSLE PODNE
Mislis da je do toga?Da nisu dobro koordinate namjestene?Imas li mozda link tog hold studia?
moze biti do bilo kojeg parametra

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=182317
69

Ma skinuo sam ali nema sanse da ga namjestim kako treba -.- ,probacu naci negdje na netu parametre pa ako nadjem stavicu ovde

Edit:nasao sam druge parametre,opet isto kada kucam /stit stit se pojavi na 1-2 sekunde i onda nestane kao da ga nisam ni stavio,de pregledaj opet komandu mozda skontas sta nije ok :D
Poslednja Izmena: Jul 09, 2014, 23:34:18 POSLE PODNE od TheToretto

imas u og modu stit pa izvuci.
69

brt izbaci onu fs armedbody sto sto prikazuje oruzje koje imas na sebi izbrisi tu fs ili ako ti je u modu ucaj armedbody ili armed pokusaj naci i izbrisati i radice posle :* ;)

Citat: [BS]Paolo poslato Jul 10, 2014, 00:02:46 PRE PODNE
brt izbaci onu fs armedbody sto sto prikazuje oruzje koje imas na sebi izbrisi tu fs ili ako ti je u modu ucaj armedbody ili armed pokusaj naci i izbrisati i radice posle :* ;)

Ah skontao sam i sam da je komanda ok,a armedbody sam dodao sam i nebih bas da izbacujem,postoji li neki nacin da zadrzim to a da mogu korisiti ovu moju komandu?

E:rijesio sam izbacio sam armedbody,i to je to moze lock ! :)
Poslednja Izmena: Jul 10, 2014, 14:08:01 POSLE PODNE od TheToretto