/oprema

Započeo Cone, April 22, 2014, 22:48:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Hteo sam da namestim da opremu mozes uzeti samo na odredjeno mesto a ne kao sto je bilo da moze da se uzme bilo gde, e sada kada sam namestio kada kucam /oprema bilo gde uzme opremu, kada opet hocu da kucam kaze niste kod ormarica, a kada odem kod ormarica mogu i da uzmem opremu i da ostavim opremu, zna neko u cemu je problem, zelim samo kod ormarica da moze da se uzme/skine ?
Dio skripte: http://pastebin.com/5XmFf1R4
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

IsPlayerInRangeOfPoint.. namjesti koordinate kod tog ormara koji ti oćeš.

Citat: Drobnjakâ,,¢ poslato April 22, 2014, 23:52:02 POSLE PODNE
IsPlayerInRangeOfPoint.. namjesti koordinate kod tog ormara koji ti oćeš.

if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, 2227.7332,-1405.8104,27.4663)) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"Ne mozete uzeti opremu,niste kod ormarica !");

evo ga druze ali i dalje me zeza , znaci hoce kod ormarica i da se uzme i skine ali moze i kad se odaljim od ormarica a ja to ne zelim

Evo ti cijela komanda

YCMD:oprema(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    #pragma unused params
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""ZUTA"[M:RP] "CRVENA"Morate biti ulogovani da bi koristili komande!");
    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == 0) return SCM(playerid, -1, ""ZUTA"[M:RP] "BELA"Nemas posao!");
    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_BUSVOZAC)
    {
    	if(PosaoOprema[playerid] == 0)
     	{
         	SetPlayerSkin(playerid, 61);
         	SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[M:RP] "CRVENA"Uzeli ste opremu za posao, da je skinte kucajte ponovo /oprema!");
      		PosaoOprema[playerid] = 1;
      	}
       	else if(PosaoOprema[playerid] == 1)
        {
        	if(BusLinija[playerid] != 0) return SCM(playerid, -1, ""ZUTA"[M:RP] "BELA"Imas aktiviranu liniju, ne mozes sad skinuti opremu!");
         	SetPlayerSkin(playerid, PlayerInfo[playerid][pSkin]);
          	SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[M:RP] "CRVENA"Skinuli ste opremu za vas posao!");
           	PosaoOprema[playerid] = 0;
        }
	}
 	else if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_KOSACTRAVE)
  	{
  	    if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, 2227.7332,-1405.8104,27.4663))
  	    {
   			if(PosaoOprema[playerid] == 0)
     		{
      			SetPlayerSkin(playerid, 42);
        		SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[M:RP] "CRVENA"Uzeli ste opremu za posao, da je skinte kucajte ponovo /oprema!");
        	 	PosaoOprema[playerid] = 1;
			}
  			else if(PosaoOprema[playerid] == 1)
  			{
    			if(KosenjeTrave[playerid] != 0) return SCM(playerid, -1, ""ZUTA"[M:RP] "BELA"Imas aktivirano kosenje, ne mozes sad skinuti opremu!");
      			SetPlayerSkin(playerid, PlayerInfo[playerid][pSkin]);
        	 	SCM(playerid,-1, ""ZUTA"[M:RP] "CRVENA"Skinuli ste opremu za vas posao!");
        	  	PosaoOprema[playerid] = 0;
   			}
		}
		else return SCM(playerid,-1,""CRVENA"Ne mozete uzeti opremu,niste kod ormarica !");
	}
	return 1;
}