[POMOC] Laguje server

Započeo Horst:3, Februar 16, 2014, 00:23:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Epa kad ukucam pass i neda mi pola objekta sa servera i mnogo laguje snimio sam video pogledajte ga...Kad se ulogujem tek tad zalaguje do sto bi mogao da bude ? Jebem li ga
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://www.youtube.com/watch?v=yM2HzEhLUzY&feature=youtu.be

Imaš problem sa nekim pluginom, može čak biti i do streamera ali ako kažeš da si ga updejtovao trebalo bi da je sa streamerom uredu daj ongamemodeinit

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Imaš dosta objekata ali OnGameModeInit se čini uredu.
Probaj ovako, evo ti moj edit streamera Streamer
Koristiš replace text button da bi konvertovao sve objekte.
Sve što je potrebno je da preimenuješ svaki CreateObject i CreateDynamicObject u CreateDynamicObjectEx - jer CreateDynamicObjectEx dozvoljava edit distance učitavanja objekata.

EDIT: prvi link ti neće raditi zato što je forum cenzurisan.
Link 2
Poslednja Izmena: Februar 16, 2014, 00:52:53 PRE PODNE od |BN| - Niko

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Ako radi brate ne bi mogao da ti se nikako zahvalim da bi bio od makedonije bar bi te nesto pocastio ali vako :D Ako radi brate puno ti hvala <3 :)) Pokusa cu za par minuta nego reci mi za 0.3x ili 0.3z je verzija ?

www.facebook.com/Teickooo dodaj me please :)) da ne spamamo tu

EDIT: Ne radi mamicu mu ga
Poslednja Izmena: Februar 16, 2014, 01:03:08 PRE PODNE od Horst:3

A ako si sve uradio pravilno u pawnu jedino da ovako smanjis lag jeste da podesis sebi graficku i ono task manager pa set priortty pa low mozda ce ti to smanjiti laga

ma jok pičao sam preko fb-a sa njim, prebacio je na 0.3z i počeo je da mu laga usput je zeznuo nešto oko pluginsa

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.