[POMOC] Nl mod spawn i jos nesto

Započeo Blazey, Februar 16, 2014, 00:03:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NL
Detaljan opis problema: Ovako znaci resgisstracija radi ono sve regularno kucam login isve to ali nece da me vamo spawnuje ...
Naravno jos nesto kako se mjenja spawn na drugo mjesto,ovo mislim da je lahko pomozite... Znaci vamo register radi,login samo na pocetku ukucas sifru i nece da radi nista.. cc
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Odes u gta san andreas tamo gde ti je instalirano i nadjes samp debug kliknes na njega i launch samp debug i sacekas da ti se ucita onda odes do kolodvora opstine ili gde zelis da ti bide spawn i ukucas /save i onda npr neki text kada si to uradio izadjes oiz toga odes u my documents pa gta san andreas user files pa samp i tamo imas saved positions i kopiras tu poziciju otvoris pawno i nadjes OnGameModeInit i ispod toga stavis tu poziciju i radice ti

Citat: Sasa_Johnson poslato Februar 16, 2014, 00:14:18 PRE PODNE
Odes u gta san andreas tamo gde ti je instalirano i nadjes samp debug kliknes na njega i launch samp debug i sacekas da ti se ucita onda odes do kolodvora opstine ili gde zelis da ti bide spawn i ukucas /save i onda npr neki text kada si to uradio izadjes oiz toga odes u my documents pa gta san andreas user files pa samp i tamo imas saved positions i kopiras tu poziciju otvoris pawno i nadjes OnGameModeInit i ispod toga stavis tu poziciju i radice ti
Sta kucam pa dodam ispod onagmemodeinit? ne kontam xd haha
A ma ti mene ne kontas,nece frajer da se loguje nikako,znaci idem LOGIN.
Ali jarane glupost,ja se logujem ukucam sifru i nista! Sve stane ? Neko ima rjesenje za to ? HELP!
Poslednja Izmena: Februar 16, 2014, 00:25:51 PRE PODNE od RoleX :)

Ma gledaj odes dok si na nekom srv - moze i kucni, a moze i preko debuga ! Odes na mesto de zelis da se igraci spawnuju i kucas /save. Posle toga odes u docment and settings i nadjes san andreas folder i u njemo folder samp i tamo textualni fail pod nazivom "saved positions" - tako ness ovo ti pricam napamet jer sam na telefonu. Kad otvoris taj fail imas kod.

Pa te pozicije sto su u saved positions kopiras ih i zalijepis ih u OnGameModeInit to bi trebalo biti ovako
OnGameModeInit
(
        AddPlayerClass..... tako nesto uglavnom to prekopiras i ubacis u pawnu i radice ti

Citat: Sasa_Johnson poslato Februar 16, 2014, 00:28:21 PRE PODNE
Pa te pozicije sto su u saved positions kopiras ih i zalijepis ih u OnGameModeInit to bi trebalo biti ovako
OnGameModeInit
(
        AddPlayerClass..... tako nesto uglavnom to prekopiras i ubacis u pawnu i radice ti
Mozes samnom po pricait preko PM da ti saljem slike sta nije u redu pls <3 ? :D

http://www.zaslike.com/files/2fw02jyuwtjx1gkf4c.png
http://www.zaslike.com/files/pgui48dxvbthabag9dm.png
O cemu vam ja pricam a vi me ne slusate cc
PA DAJ NEKO POMOZI ET PLS!
Poslednja Izmena: Februar 16, 2014, 00:52:27 PRE PODNE od RoleX :)

Citat: coocher poslato Februar 16, 2014, 11:38:59 PRE PODNE
mozda ti nije dobra databaza
NL prava databaza ali hadje nesto cu drugo pokusati ali hvala u svakom slucaju xxd. :D