[Pomoc] Godine

Započeo CADILAB, Januar 26, 2014, 21:15:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Skripta koju koristim: Kucna
Detaljan opis problema: Evo pravim neki register sistem, ali kako god napravim ne radi, koji god broj manji ili veci od 15 pise mi Minimalan broj godina je 15, evo koda.

if(dialogid == DIALOG_GODINE)
    {
        if(response)
        {
            new string[128];
            if(IsNumeric(inputtext))
            {

if(strlen(inputtext) < 15 )
				{
					SCM(playerid, COLOR_RED," >> Minimalan broj godina dozvoljen na serveru je 15 !");
					return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_GODINE, DIALOG_STYLE_INPUT, "Godine", "Molimo vas da upisete koliko imate godina\nKoristite sto priblizniji broj godina kao u stvarnom zivotu\nDozvoljeni broj godina je od 15 - 30.", "Dalje", "Izlaz");
				}
				if(strlen(inputtext) > 30 )
				{
				    SCM(playerid, COLOR_RED, " >> Maksimalan broj godina dozvoljen na serveru je 30 !");
				    return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_GODINE, DIALOG_STYLE_INPUT, "Godine", "Molimo vas da upisete koliko imate godina\nKoristite sto priblizniji broj godina kao u stvarnom zivotu\nDozvoljeni broj godina je od 15 - 30.", "Dalje", "Izlaz");
				}
                PI[playerid][Godine] = strval(inputtext);
                format(string, sizeof(string), "Vas broj godina je %d, uspesno ste se registrovali", inputtext);
                SCM(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, string);
                return 1;
            }
		}
    }

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Sada radi, ali ako stisnem na dialogu Dalje, opet me spawnuje, nece da ponovi dialog. Znaci ako nista ne upisem i stisnem dalje on me spawnuje

if(dialogid == DIALOG_GODINE)
    {
        if (!response) return Kick(playerid);
        new string[128];
        if(response)
        {
            if(IsNumeric(inputtext))
            {
				if(strval(inputtext) < MIN_GODINE )
				{
					SCM(playerid, COLOR_RED," >> Minimalan broj godina dozvoljen na serveru je 15 !");
				}
				if(strval(inputtext) > MAX_GODINE )
				{
				    SCM(playerid, COLOR_RED, " >> Maksimalan broj godina dozvoljen na serveru je 30 !");
				}
				if(!strval(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_GODINE, DIALOG_STYLE_INPUT, "Godine", "Molimo vas da upisete koliko imate godina\nKoristite sto priblizniji broj godina kao u stvarnom zivotu\nDozvoljeni broj godina je od 15 - 30.", "Dalje", "");
                PI[playerid][Godine] = strval(inputtext);
                format(string, sizeof(string), "Vas broj godina je %d, uspesno ste se registrovali", strval(inputtext));
                SCM(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, string);
                UpisiVarijable(playerid);
                SpawnIgraca(playerid);
                return 1;
            }
		}
    }

Sada radi zaboravio sam dodati if(!strlen(inputtext)) ne znam sta mi se desava
Poslednja Izmena: Januar 27, 2014, 01:07:18 PRE PODNE od Shoorty