[Pomoć] Unable to execute compiler

Započeo Stiki Iki, Januar 19, 2014, 12:00:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Svoja neka.:)
Detaljan opis problema: Imam problem sa kompajlovanjem,izbaci mi  " Unabel to execute compile ".Instalirao sam c++ net framework i opet ne radi,Å¡ta da radim?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Januar 19, 2014, 12:28:39 POSLE PODNE od Don Makaveli

I ovaj forum ima problema s botovima koji ne citaju usrana pravila... Klikni ===============>OVDE<=============== i nauci se postat -.-
Poslednja Izmena: Januar 19, 2014, 12:16:45 POSLE PODNE od xZone

Citat: xZone poslato Januar 19, 2014, 12:16:08 POSLE PODNE
I ovaj forum ima problema s botovima koji ne citaju usrana pravila... Klikni ===============>OVDE<=============== i nauci se postat -.-

Imaš li ti šta drugo radit' sem skupljat' postove,ako već skupljaš postove,skupljaj pomagajući,a ne pametovanju.

Citat: xZone poslato Januar 19, 2014, 12:28:36 POSLE PODNE
Draze mi je pametovat ;D da postas po pravilu mozda bi i pomoga a ovako ne

Ispravio sam šta sam imao,ako hoćeš pomozi,ako ne,pozz.:)

Desni klik na pawno.exe u modu zatim properties pa jezicak compatibility pa izaberes tamo kako da pokrenes server i stavis "Windows98/WindowsMe" i udjes ponovo u pawno otvoris mod i compile.

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Januar 19, 2014, 12:34:56 POSLE PODNE
Desni klik na pawno.exe u modu zatim properties pa jezicak compatibility pa izaberes tamo kako da pokrenes server i stavis "Windows98/WindowsMe" i udjes ponovo u pawno otvoris mod i compile.

Neće.:)

Blaeks

*

Madmen

Microsoft visual C++  skini ...
Poslednja Izmena: Januar 19, 2014, 15:14:32 POSLE PODNE od Sukna

Moguce je da ti tako nesto slicno izbaci kada imas previse errora, to samo na tome modu ili uopsteno?

[quote author=
 Ralph link=topic=84893.msg572585#msg572585 date=1390142793]
Moguce je da ti tako nesto slicno izbaci kada imas previse errora, to samo na tome modu ili uopsteno?
[/quote]

Na bilo kojem gamemodu,isti error.:D

Poslednja Izmena: Januar 19, 2014, 21:59:48 POSLE PODNE od Sukna

koji ti je windows? XP/vista/Windows 7/Windows 8 i kojih godina je?

Desni klik na pawno.exe i na ono drugo u modu zatim properties pa jezicak compatibility pa izaberes tamo kako da pokrenes server i stavis "Windows95" i udjes ponovo u pawno otvoris mod i compile.
P.S Zatim otvori pawno.exe i udji pa open iz pawno.exe open pawno od kog hoces moda i posle comp i radi ce  :D

Edit od Maxwellâ,,¢ :P