Balkan Rising | Update v2.0.2 + big party[20h] | Update foruma [19h]

Započeo Streetboy, Januar 18, 2014, 14:35:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Balkan Rising Informacije   
IP: 91.193.75.58:5478
Forum: Click!
FB Page: Click!

Informacije o update-u :

Datum- 18.1.2014
Update i open servera - 20h
Update i open foruma - 19h
Party - 21h

Party - Na serveru će se održati veliki party koji će početi u 21h.Party se sastoji od eventa,dj party,dm party,trka za novac,live eventova,level i money up,dupli exp i drugih zanimljivosti.
Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete party-ju i da probamo da oborimo naš stari rekord.

Forum tema - Za novu forum temu se pobrinuo poznati dizajner Boban koji je uložio mnogo truda kako bi temu napravio što boljom.Nadamo se da će vam se tema svidjeti,a sama tema ima i neke svoje unikate.Na primjer,jedan od tih unikata je sistem notifikacija poruka koji je sličan fb sistemu.Dodjite i saznajte nešto više o tom i još nekoliko unikata :)
Neke slike teme:

Pregled update-a:
- Sredjen problem sa ownership-om,ubačen nov CoS i MoS sistem,sa registracijom i svim novitetima(probni td-ovi,uskoro novi)

- Organizacija Ballas je preimenovana u Jamaican Posse i prebačena na novu lokaciju

- Organizacija FBI je prebačena na novu lokaciju i sredjeni su rankovi i skinovi u orgi(novi)

- Organizacija Elite Racers preimenovana u Sons of Anarchy,baza mapana po istoimenoj seriji

- Ubačen Anti bunny hop
- Promenjena lokacija banke,sada se nalazi na unikatnom mjestu

- Dodata komanda za admine /carid
- Uradjen save tuning sistem
- Uradjena registracija vozila sa tehničkim pregledom
- Ubačena sirena za FBI vozila

Ekipa koja je učestvovala u update-u   

Dimi - Skripter
Lenon - Skripter
Boyant - Maper
Boban - Web dizajn
Ricky - Odmagao skripterima
Streetboy - Odmagao cijelom timu u izradi apdejta

Na serveru ćete moći naći još mnogo sitnih apdejta koje ovdje nismo predstavili.Očekujemo Vas večeras u 21h.
Vaš BR admin tim.

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Zanimljiv update posetio sam vas ima neki sitnih bugica,forum odlican sto se moze ocekivati od Bobana.