Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izjela me ova gimnazija bem ti krv mlade rode :D

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Decembar 10, 2013, 18:38:40 POSLE PODNE
Izjela me ova gimnazija bem ti krv mlade rode :D
I mene oca joj jebem :D
Necu na faks moci normalno da ucim,ove 2 nedelje sto slijede ako ne crknem necu nikad :S

Jutro ljudi,sta ima? :)
Skriptam za pare

Citat: [AG] John[Travis] poslato Decembar 09, 2013, 01:27:16 PRE PODNE
Borise idi spavaj,prošlo ti je vrijeme davno... :p

i nemaš žensku

Borise, ovo ti nije trebalo :D

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ljudi pomagajte,radio sam mod od nula koji radi na kucnom serveru savrseno,medjutim kada ga ubacim na host serveru gube se mape i textdraw-ovi,probao sam da menjam sscanf i streamer,u .so formatu su,novi .inc fajlove,recompile sam skriptu,dakle sve kako treba..
Fora je sto sam do nedavno imao drugi server i na njemu je radilo mod savrseno,i sad kad ubacim iste fajlove na drugi server nece da radi normalno,dakle sve radi normalno sem mape i td-ovi..
Molim ako iko zna sta moze da bude neka kaze ovdje ili preko pm,veoma je bitno..

EDIT: Evo uspio sam nekako da sredim da znate :D
Poslednja Izmena: Decembar 12, 2013, 00:06:39 PRE PODNE od Streetboy

Streetboy gde ti igras sada?

Nagradna igra u toku: Klikni me nezno

Citat: [BURPG]Mihajlo poslato Decembar 12, 2013, 13:39:47 POSLE PODNE
Streetboy gde ti igras sada?
dok si usao na forum poceo si da spamas u cemu je fazon?
69

Streetboy

*

Streetboy

*

Citat: Streetboy poslato Decembar 12, 2013, 14:15:55 POSLE PODNE
Citat: [CH]Lenon poslato Decembar 12, 2013, 14:09:22 POSLE PODNE
Jel ono 5.1. otvaranje?
Da :D Vidim pratite,hvala vam :)
Street cu da dodjem da vidim sta ste uradili mape znam da su za 10 a ostalo ce da vidimo ;)
69

Streetboy

*

Citat: [NV:RP]C++ poslato Decembar 12, 2013, 14:17:12 POSLE PODNE
Street cu da dodjem da vidim sta ste uradili mape znam da su za 10 a ostalo ce da vidimo ;)
Bice uskoro beta test pa cete moci sve vidjeti :)
Inace ja sam bio krenuo da ti radim logo pa vidim taj ti je super tako da bolje da ti ostane taj :D

Ja necu da dodjem na otvaranje DIV-a jer je njesra. ::)

Streetboy

*

Citat: dnjl poslato Decembar 12, 2013, 14:40:09 POSLE PODNE
Ja necu da dodjem na otvaranje DIV-a jer je njesra. ::)
Sta si ti sad dosao,da zajebavas a? :D
Daj odradi tu temu da se malo kurcim :D

Citat: Streetboy poslato Decembar 12, 2013, 14:25:57 POSLE PODNE
Citat: [NV:RP]C++ poslato Decembar 12, 2013, 14:17:12 POSLE PODNE
Bice uskoro beta test pa cete moci sve vidjeti :)
Inace ja sam bio krenuo da ti radim logo pa vidim taj ti je super tako da bolje da ti ostane taj :D
ma moj BIRSA sve radi ;)
69

Evo i mene da navratim,sta ima novo kod vas?  8)
Skriptam za pare