[pomoc]Za email

Započeo Boriski, Novembar 29, 2013, 13:51:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta:Moja

Problem:Kako da napravim kad se neko logira non stop mi se pojavlja da unesesh email kako da uradi da ga pamti email a ne no stop da ga unosis

Kod:Sto treba da cu vam ???

Pa jednostavno

napravis Enum pod Igraceve enume i onda pod registraciju postavis da igrac unese svoj email i preko enuma ga upise u igracev fajl i to je to...
69

Ili samo postaviš provjeru ukoliko ti je več namješteno da ga pamti.

Evo to za unos na email ja to imam ali ne ga pamti to

if( strcmp( key , "Email" , true ) == 0 ) { val = ini_GetValue( Data ); strmid(PlayerInfo[playerid][pEmail], val, 0, strlen(val)-1, 255); }

if(PlayerInfo[playerid][pEmail] == 0)
		{
			ShowPlayerDialog(playerid, 6,DIALOG_STYLE_INPUT,"{FF0000}Vasata E-Mail?","{0049FF}>{FFFFFF}Vo poleto vnesete ja vasata e-mail adresa koja ke vi pomogne\nda si ja resetirate lozinkata na vasiot akaunt\n\n{0049FF}>{FFFFFF}Vnesete tocna E-mail adresa bidejki taka najdobro\nke si go zastitite vasiot akaunt\n\n\n{0049FF}>{FFFFFF}Primer za validna e-mail adresa: ivanovski.borce@gmail.com","Potvrdi","");
		}

Evo ti dialog 6
if(dialogid == 6)
		{
            if(response)
            {
                    strval(inputtext);
				    strmid(PlayerInfo[playerid][pEmail], inputtext, 0, strlen(inputtext), 225);
			        format(string, sizeof(string), "{37F906}INFO:{FFFFFF}Dokolku dojde do hakiranje na vasiot akaunt, lozinkata kje vi bide pratena na %s.", inputtext);
            }
		    return 1;
	    }

Jel mi moze neko pomoci ja od to nisha ne razuzmem ???

da ali nece da mi zacuva email nz stha treba drugo da dodam

Citat: Boriski poslato Decembar 01, 2013, 17:21:52 POSLE PODNE
da ali nece da mi zacuva email nz stha treba drugo da dodam

Kako cuvas sifru?

Tj onaj dio kako si uradio za to? Isti fazon ti je mail samo sa varijablom pEmail.....

Tacno tako,kao sto se cuvaju sifre,korisnicki racuni,tako namestis da se cuvaju i emailovi..
Skriptam za pare