[POMOC]Vozila Stvaranje i unistavanje

Započeo sanel007, Novembar 14, 2013, 19:45:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Edit LARP ja msm
Detaljan opis problema: Napravio sam kao u prosloj temi sto mi je pomogao neko sa setvw ali neradi pokusao sam na razne nacine i neide moze neko pomoci da napravim to kad ode igrac offline da nestane auto i kad udje da se auto stvori...
Dio skripte:// P.S. izvinjavam se zbog smaranja
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2013, 19:54:43 POSLE PODNE od sanel007

kako da respawna napravis provjeru slicno onome ako je igrač otišao zadanu lekciju uradi i eto

Ma kontam da nestanu kad je offline da ih nema na srw a kad udje da se stvore to sam mislio izvinite....

Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato Novembar 14, 2013, 20:14:51 POSLE PODNE
CreateVehicle ili AddStaticVehicle uz provjeru ako ima vozilo da mu iscita i kreira

onda ce doci do mesanja ID-ova.  LARP sistem radi na fazon tebi se key auta u user fajlu postavi na pravi auto i to tako stoji sto je naravno ok za sada. Dok ti kada bi ga unistio on bi ostao u user fajlu isti broj, a unistavao bi se u cars.cfg. Zato sam ga ja savjetovao da ga salje u Drugi vw.

Pa ako moze pomoci iko molim vas opet sam poceo nesto skriptati pa da mi neko pomogne da naucim i to molim vas treba mi tooo....;)))

Ma nez brate pokusavao sam...zna neko pojasnit kako da uradim brt...

Radio sam svakako i pomocu dr. modova i ovako kao sto mi je neko u prosloj temi rekao...
Et ovako al pokusavao sam jos na razne nacine i neide jbg zao mi je sto smaram al....

Pod OnPlayerConnect:
SetVehicleVirtualWorld([PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]], 0);

OnPlayerDisconnect:
SetVehicleVirtualWorld(PlayerInfo[vID][pPosedovanjeAuta], 1052);

Da jarane pokusavao sam pa nisam vratio al pokusavao sam i gore vID i dole vID i svakako i playerid al neide nez sta da radim :$ :///

INI_ParseFile(vFile, "UcitajVozila", .bExtra = true, .extra = i);

Evo ucitavanje

for(new i = 0; i < sizeof(VoziloInfo); i++)
	{
		new vFile[50];
        format(vFile, sizeof(vFile), AUTO_FILE, i);
        if(fexist(vFile))
        {
            INI_ParseFile(vFile, "UcitajVozila", .bExtra = true, .extra = i);
            VoziloInfo[i][vID] = CreateVehicle(VoziloInfo[i][vModel],VoziloInfo[i][vPozX],VoziloInfo[i][vPozY],VoziloInfo[i][vPozZ],VoziloInfo[i][vPozA],VoziloInfo[i][vBoja1],VoziloInfo[i][vBoja2],30000);
		}
	}

Evo pod OnGameModeExit
for(new i; i < MAX_AUTA; i++) { DestroyVehicle(VoziloInfo[i][vID]); }

Sistem kao u LARP i kao u Holiwood-a isto onako COS

Uradio sam sve kako si rekao ali opet neradi jbg...

Pod OnPlayerConnect...

new i = PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta];
    SetVehicleVirtualWorld(VoziloInfo[i][vID], 0);

Pod OnPlayerDisconnect...

new i = PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta];
    SetVehicleVirtualWorld(VoziloInfo[i][vID], 20);

Jest ija sam isao na drugi acc i opet isto ostane moje auto dodjes do njega pise moje ime a ja offline