[Pomoc] Na mapi ikonica - Chat boja

Započeo VuKaN, Oktobar 05, 2013, 15:44:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Problem: Kako mogu da uradim kada admin/head ode na duznost da se pojavi svim igracima na mapi gde je on? I kako da napravim kada je na duty da mu pise npr njegovo ime u crvenoj boji pa onda kaze itd.
Kao na N-L-u
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Hmm ne razumem te?

evo ti cmd kako je kod mene.
I kako sta gde posto ovo 1 put radim

CMD:hon(playerid, params[])
{

//#pragma unused help
	//#pragma unused params
	if(AdminDuty[playerid] == 1) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Vec imate ukljucenu Admin duznost!");
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"GX-Gaming | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[GX-Gaming] "BELA"Samo Admini!");
	new string[256];
	if(AdminDuty[playerid] == 0)
	{
		format(string,sizeof(string),"{F3FF02}(( {FFFFFF}Head Admin {BBFFFF}%s {FFFFFF}je na duznosti, za pomoc kucajte {F81414}/report! {F3FF02}))",GetName(playerid));
		SendClientMessageToAll(-1,string);
		AdminDuty[playerid] = 1;
		SetPlayerColor(playerid,SVETLOPLAVAAA);
		SetPlayerArmour(playerid, 99.0);
		g_SetPlayerHealth(playerid, 99.0);
	}
	return 1;
}
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2013, 15:54:56 POSLE PODNE od |GX-Gaming[Owner] | Joksa
x3M-Gaming USKORO!

Naucite se koristit google.. Prouci malo ovdje i skuzit ces.. U suprotnom nikad slriptat neces znat.. http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerColor
Nudim usluge pomocnog mappera/skriptera. PM[/center]

Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato Oktobar 05, 2013, 16:34:35 POSLE PODNE
2 put u komandi SetPlayerColor

neznas ko je pametniji ovdje sami sebe sramotite i govorite drugima

http://wiki.sa-mp.com/wiki/ShowPlayerMarkers funckija za mapu

Razumem ja ali kako je dodati u realchat?

E sad kada admin ide hoff/aoff bude mu belo na mapi kako da napravim da se ne stvara to belo?
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2013, 17:13:29 POSLE PODNE od |GX-Gaming[Owner] | Joksa
x3M-Gaming USKORO!

Nisam te najbolje razumeo pojasni mi malo
Poslednja Izmena: Oktobar 06, 2013, 01:31:06 PRE PODNE od |GX-Gaming[Owner] | Joksa
x3M-Gaming USKORO!

radi radi hvala :)

Kako namestiti da realchat bude kao na NL-u ako je /hon igracu plava boja da mu bude u chetu plava boja msm samo na ime
x3M-Gaming USKORO!

Evo realchat pa mi turi da vidim de treba i kako

Ali ako mozes da mi stavis da moze admin npr 1-5 da mu je crvena od 6-7 da je plava tu plavu cu ja staviti

if(realchat)
	{
		new tekst1 = strlen(text),string[256];
		for(new i = 0; i<tekst1; i++) { if(IsNumeric(text[i])) text[i] = '*' ; }
		format(string, sizeof(string), ""BELA"%s kaze: %s", GetName(playerid), text);
		SetPlayerChatBubble(playerid, text, 0xFFFF00AA, 20.0, 15000);
		ProxDetector(20.0, playerid, string,BELA2,BELA2,BELA2,BELA2,BELA2);
		return 0;
	}
	return 1;
}
Poslednja Izmena: Oktobar 06, 2013, 14:22:26 POSLE PODNE od |GX-Gaming[Owner] | Joksa
x3M-Gaming USKORO!

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14866) : error 033: array must be indexed (variable "AdminDuty")
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14870) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14870) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14870) : error 001: expected token: ";", but found "-string-"
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14870) : warning 215: expression has no effect
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14870) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kaje Mod\gamemodes\FarkiasRP.pwn(14870) : fatal error 107: too many error messages on one line
x3M-Gaming USKORO!