[pomoc]Commands Home

Započeo Cak Bess, Jul 29, 2013, 19:47:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skripta: LERP
opis problema: Kako mogu da nadjem komandu za stvaranje kuca na prodaju biza , itd..?
dio skripte://
U toku je radnja Auto Salona kakog nista nikad videli !!

Najbolje nadzi nekoj fs polakse je

Brate bolje ti je odustani ako si krenuo da se bavis sa modovima i tako to... Kad ne znas sta je FS onda nemoj ni radit, ne bih trebao preskakati, ako vec nista ne znas osim sto znas pokrenuti kucni server onda malo procitaj sta je FS i jos dosta tih stvari...

Znam ja da pomalo editujem , ovaj GM mi se dosta svidja , samo mozes mi pomoci da saznam kako stvarati kuce biz itd.. ?

Citat: Cak Bess poslato Jul 29, 2013, 21:09:55 POSLE PODNE
Znam ja da pomalo editujem , ovaj GM mi se dosta svidja , samo mozes mi pomoci da saznam kako stvarati kuce biz itd.. ?
Znas da editujes mod a neznas sta je FS ok samo napred
69

neznam ja da editujem GM , samo znam par nekih stvarica da uradim , sta je taj FS? i kako mogu stavarti jos kuca na prodaju i biz.. imali neki tut :(

edit: Mozeli neko pomoci molim vas to je mala stvar :S
Poslednja Izmena: Jul 29, 2013, 21:24:45 POSLE PODNE od Cak Bess

Ma brate nije mala stvar nije to tako jednostavno, imas google ima veliki broj sistema za stanove kuce firme itd.
Samo treba to naci, tesko je ukucati sta ti treba bolje ovdje postaviti iako ne znas sta je FS ti to opet trazis... Al eto sretno tebi dalje, i imas ovdje gore pise ti Search/Trazi kako god hoces, ukucas FS stan ili sta vec hoces, ako ti nije tesko, a ako ti je tesko onda cemo ti mi editovati mod pa ti poslati....   :-\ 

Kucaj na google dynamic house system ili dynamic business system i to sto skines dodaj u filterscripts folder zatim tu istu vas tj njen naziv dodaj u server cfg u liniju filterscripts npr

filterscripts housesystem bizsistem

itdm zavisi kako ti se zove pwn file
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).