[Pomoc] Hackaju mi srv

Započeo Lilnelly, Jul 21, 2013, 14:43:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: NL edit
Detaljan opis problema: Desava mi se to da nekako uspiju otkriti password i pin kod od admina i udju i banuju..
Dio skripte: Sta trebai izvadim vam
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Ne znam kako da vam to opisem lik samo udje na admin nick i pocne sa banovima
Jeli znate neku zastit uza to hitno mi je server mi u usponu i nekima je krivo za to i rade to
176.9.140.165:8450 TBB <3
www.TheBig-Bang.info

to ti je sigurno zato jer ti saznaju rcon odes da menjas rcon lupi glavom  u tastaturu i to je to haha neki bezveze rcon ugl stavis

Nije, kako bi inace usli na nick od admina 1338 ? da imaju rcon postavili bi sebi admina i banali
www.TheBig-Bang.info

Onda promijeni host sifru ulazee ti u host i preko scriptfiles saznaju pass od admina

Citat: Master.amx poslato Jul 21, 2013, 15:02:58 POSLE PODNE
Onda promijeni host sifru ulazee ti u host i preko scriptfiles saznaju pass od admina

Promjenimo i pw od admina i od rcona i od hosta i od webhosta. na webhostuu su kodirane šifre i pinovi tako da ih je jos teze procitati (ni ja ne znam procitati pass od necijeg acca) Jednostavno imaju neki hack. Jedan momak mi je govorio da moram naci dobrog programera da mi napravi zastitu. Dali neko zna nesto o tome
www.TheBig-Bang.info

Poskidas svima admina na krace vrijeme dok hashas admin kod kada ga hashas onda im podijelis admine i ne mogu ti nista bez koda

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Našao sam bug u skripti, može lock
www.TheBig-Bang.info