[Pomoc]Tazer erori

Započeo Dacho, Jun 13, 2013, 19:40:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LF edit
Detaljan opis problema:Pokusao sam da ubacim tazer sistem od Blaeksa i izbaci mi sledece erore,guglao sam i on pominje nekakav JunkBuster anticheat iako ja to nemam u modu..

C:\Users\Daniel\Downloads\gamemodes\test.pwn(71895) : error 017: undefined symbol "JBC_TogglePlayerControllable"
C:\Users\Daniel\Downloads\gamemodes\test.pwn(71906) : error 017: undefined symbol "JBC_TogglePlayerControllable"
C:\Users\Daniel\Downloads\gamemodes\test.pwn(72216) : error 017: undefined symbol "JBC_TogglePlayerControllable"

Dio skripte:
Prvi eror:
format(string, sizeof(string), "~r~SOKIRAN"); GameTextForPlayer(damagedid, string, 2500, 3); JBC_TogglePlayerControllable(damagedid, 0);

Drugi eror:
format(string, sizeof(string), "~r~SOKIRAN"); GameTextForPlayer(damagedid, string, 2500, 3); JBC_TogglePlayerControllable(damagedid, 0);

Treci eror:
PlayerInfo[playerid][pTazovan] = 0;
		JBC_TogglePlayerControllable(playerid, 1);//OVO JE EROR LINIJA!!
		//SCM(playerid,COLOR_WHITE,"Prosao vas je tazz sada se mozete kretati");

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):///

EDIT:Mogu li da obrisem samo svugde taj JBC da li ce raditi sve ostalo?
Poslednja Izmena: Jun 13, 2013, 19:47:12 POSLE PODNE od Dacho
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Pa ne koristis JunkBuster,samo izbaci to JBC_

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Sada imam problem dodao sam tazer sa ovog linka:http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=62119.0  i kada ga tazujem on samo klikne ENTER i ustane ,ako mozete da pogledate i kazete mi sta da dodam u skriptu da ne moze kada je tazovan nista da uradi sto ce ga dovesti do slobode..Hvala

čobane šta je ovo?

Ovako nadjes u modu MAX_PLAYERS funkciju koju si koristio za to kad je igrac tazovan... Onda uzmes i sve te komande /stuck /refresh i ostalo stavis, da uzmemo da je max_players funkcija tazed, dakle stavljas ovu proveru u svaku tu komandu ili keystatechange gde ga toggleplayercontrollable(playerid, 1); dodajes ovu proveru if(!tazed[kako si defenisao igracakog tazujes]) i to je to dakle ako ti i dalje nije jasno reci
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Jun 13, 2013, 23:12:53 POSLE PODNE
Ovako nadjes u modu MAX_PLAYERS funkciju koju si koristio za to kad je igrac tazovan... Onda uzmes i sve te komande /stuck /refresh i ostalo stavis, da uzmemo da je max_players funkcija tazed, dakle stavljas ovu proveru u svaku tu komandu ili keystatechange gde ga toggleplayercontrollable(playerid, 1); dodajes ovu proveru if(!tazed[kako si defenisao igracakog tazujes]) i to je to dakle ako ti i dalje nije jasno reci

Nadam se da ti je jasno da sam tek poceo sa mapanjem,znam da bi mnogi rekli da nije dobro poceti odma editovati mod ,ali eto ja mislim da se trudom moze sve uspeti..Molim te da mi malo bolje pojasnis ili napises kod i u njemu objasnis pod // sta za sta sluzi..hvala

čobane šta je ovo?

Pa brate veruj mi ja nisam znao nista o skriptanju i krenuo da radim mod od 0, ne kazem da sad znam sve al naucio sam neke stvari...

Gle ovako buraz..

Nadjes u modu kako ti je definisano ono za MAX_PLAYERS znas onaj deo gde su ti newovi ili daj mi komandu kojom tazujes igraca najbolje
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Jun 13, 2013, 23:36:22 POSLE PODNE
Pa brate veruj mi ja nisam znao nista o skriptanju i krenuo da radim mod od 0, ne kazem da sad znam sve al naucio sam neke stvari...

Gle ovako buraz..

Nadjes u modu kako ti je definisano ono za MAX_PLAYERS znas onaj deo gde su ti newovi ili daj mi komandu kojom tazujes igraca najbolje

Da malo citas :P Video bih da sam komandu vec odavno postavio tu ti se nalazi komanda koju ja koristim,koju je dao Blaeks:
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=62119.0

čobane šta je ovo?

Video sam to al mislio sam da si nes edit nebitno ovako dakle kod komande /stuck, /refresh i tamo na public OnPlayerKeyStateChange i gde god ti stavlja da igrac moze da se krece odnosno koristi

TogglePlayerControllable(playerid, 1);

stavljas proveru if(PlayerInfo[playerid][pTazed] != 1)

E dakle to je to dakle svugde u skripti gde se koristi TogglePlayerControllable prvi vrhu te komande odnosno dela skripte stavis onu proveru sto sam gore stavio. To bi bilo to

Jel postoji nesto sto ce mi blokirati sve animacije ,znaci kad sam tazovan da ne moze niti jedna animacija da ne moram ici i na svakui animaciju raditi proveru onu,i imam problem meni se animacija gasi sa RMB,a ja ne nadjem tou modu i tako se moze prekinuti taz :S

EDIT: Moze li pomoc kako da iskljucim da moze da se klikne desni klik i da se prekine tazz :P Jer sa desnim klikom odnosno RMB mi se prekidaju animacije,a u ctrl+f ne nadjem /stop niti /stopanim niti KEY_AIM .. -.-
Poslednja Izmena: Jun 14, 2013, 18:27:32 POSLE PODNE od Dacho

čobane šta je ovo?