[D-Hosting] Prijave !

Započeo LuKsA, Februar 22, 2012, 18:02:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Niko nije rekao da treba da bude saren, nije prikladan i gotovo, a ako nastavis tako mozes samo da se pozdravis sa foruma, ugledaj se na bilo koj drugi sajt pa ces videti zasto ti fali.

Inace, nemoram da radim nista sam od programirana na sajtu, toe sluzi WHMCS, koj se mesecno placa, svakako bolja solucija od custom panela.
Kad budes imao prikladan sajt, javi se, do tad vozdra.

Pa pazi, jadno je za firmu da koristi gotove stvari, custom je to sto je unikatno, a nisam neki frik tako da i ako se oprostim od foruma, zapistace mi jajca, to sto si blokas ne znaci da si faca.... msm kolko je jadno to kada ti klinac kaze nije prikladno ccc trebao bi ti da proucis malo od User Friendly UI-u, do tada cao, ja da menjam sajt zbog klinca koji ne ume da klikne naruci, pa ne dolazi u obzir.
t0xIc_S anonymous connections...

Nit sam klinac, a znam da kliknem na naruci, tvoj sajt je neprikladan i fali mu viste stvari, ovo ti je poslednja opomena, ako ti se nesto nesvidja, znas gde su "vrata", ovde se reklamirati neces dok nebudes imao normalan sajt.

A o tome da sam "klinac" svedoci i to sto vodim sad vec jedan od jako popularnih hostinga, a nase usluge koristi cak i CroHerze ;)
Malo je koj host imao sansu da hostuje CH servere :)
Poslednja Izmena: Mart 04, 2013, 00:28:05 PRE PODNE od [BR]Maki187

Ime vaše hosting firme: WDW Hosting
Link do stranice: WDW Host
Test IP+Port SA:MP servera: 85.25.20.15:7903
Link do Game Panela: WDW Host
Link do Web Panela(ukoliko ga imate):
Link do Billing Panela(ukoliko ga imate):
Cijena SA:MP servera po slotu: 0.08 Eur
Lokacija dedicated servera: Nemacka
Operativni Sistem: Ubuntu 12.04 LTS
Nacini placanja: Posta ili Banka (jos malo i PayPal)
Nacini kontaktiranja podrske (Livezilla, e-mail i sl.): support@wdw-hosting.com
Hostanje databaze: Da, MySQL

Odbijeni po valjda drugi put nzm, mrzi me da brojim svakak oste dobili trajnu zabranu.

1. Neprikaldan sajt
2. Po drugi put se otvara tema a da niste odobreni na listi ili uopste prijavljeni

Ovakav hosting se na ovom forumu nece reklamirati, sa razlogom su pravila najstroza sa cim se u potpunosti slozio vrh ovog foruma.

EDIT: U ovoj temi ti necu davati odgovore niti ti preporucujem da ih pises, ovako i onako ne mogu pristupiti forumu
Poslednja Izmena: Maj 09, 2013, 01:12:46 PRE PODNE od [BR]Maki187

ja zaista ne znam zasto toliki hejt bacas, ne vidim po cemu je sajt neprikladan, ima sve sto je potrebno. Al bas sve, lep i jednostavan panel, web ftp, novosti na pocetnoj, lagano narucivanje, tiketi, forum. Zaista bih voleo da mi kazes sta je tacno tu neprikladno. Hvala

Nije meni nikad smetao WDW Hosting, tj ni jedan hosting mi nesmeta, ako bi neko smetao to su hostinzi poput e-trial i slicno a kao sto vidis oni se ovde reklamiraju jer ispunjavaju uslove, dizajn danas je potpuno drugaciji nego juce, a pitaj ostale neutralne clanove ovog foruma o dizajnu.

I otvorio si temu ponovo iako nisi prihvacen jos, cak i da si treba oda budes prihvacen zabranjeno je smaovoljno otvaranje teme, a za to sledi trajan zabrana reklamiranja sto mozes videti sa ostalih hostinzima koji se jave ovde.

Ako te jos nesto zanima kontaktiraj me na PM kak ose ovde nebi spamalo
Poslednja Izmena: Maj 09, 2013, 15:19:41 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Ime vaše hosting firme: WDW Hosting
Link do stranice: WDW Host
Test IP+Port SA:MP servera:85.25.20.15:8021
Link do Game Panela: WDW Host (Potrebno je biti ulogovan)
Link do Web Panela(ukoliko ga imate):
Link do Billing Panela(ukoliko ga imate):
Cijena SA:MP servera po slotu: 8.88 RSD, 0.6 HRK, 0.08E, 0.16 KM
Lokacija dedicated servera: Nemacka
Operativni Sistem: Linux, Ubuntu 12.04
Nacini placanja: Uplatnica, PayPal
Nacini kontaktiranja podrske (Livezilla, e-mail i sl.): support@wdw-hosting.com, Facebook
Hostanje databaze: Da, dodatno se  placa
Poslednja Izmena: Maj 16, 2013, 03:16:59 PRE PODNE od t0xIc_S

Vi ste dobili trajnu zabranu ovde koliko znam, cak i da niste ne znam sto si se opet prijavio kad nisi uneo neku bitniju promenu, a sve vise i vise prica kruzi kako se raspadate, svadjate medjusobno itd.

Ako si pomislio da mi odgovoris na ovu poruku, ne trudi se, a i ako hoces imas PM, dobices pre odgovor, jer sam do kraja skolske godine blago receno neaktivan.

Ime vaše hosting firme: Tronyx Hosting
Link do stranice: www.tronyx-hosting.net
Test IP+Port SA:MP servera: France: 37.59.167.187:7777 Austria: 151.236.10.91:7778
Link do Game Panela: http://tronyx-hosting.net/gpanel
Link do Web Panela(ukoliko ga imate): http://tronyx-hosting.net:2082
Link do Billing Panela(ukoliko ga imate): http://tronyx-hosting.net/billing
Cijena SA:MP servera po slotu: 2.60â,¬ , 20 HRK - Unlimited slots
Lokacija dedicated servera: Austria - Francuska
Operativni Sistem: CentOS
Nacini placanja: PayPal,Moneybookers,SMS payment(PayGol),Opca uplatnica za HR. (automatska aktivacija nakon placanja)
Nacini kontaktiranja podrske (Livezilla, e-mail i sl.): info@tronyx-hosting.net , support ticketi
Hostanje databaze: Po zahtjevu korisnika

Ovo nije reseller?
I sta je sa pingom?

ovo je pingano sa server masine

@t0xIc_s, Reseller je dozvoljen za Web Host, a ti gledas IP web hosta, ne game hosta.
Ping je normalan stim da se server nalazi u Americi, toliko o tvom iskustvu sa hostingom, a jedan vodis.

Svakako, Tronyx nisam odgovorio onda kad si postavio prijavu jer sam se dvoumio, ranije si zatvarao hosting, i sad si ga ponovo otvorio, sto je nekako odbijajuce, a vidim da si suspendovan tako da si odbijen.

Ime vaše hosting firme: Server-HR
Link do stranice: http://server-hr.com
Test IP+Port SA:MP servera:
HR(Premium lokacija): 176.62.0.45:7800
DE(Lite lokacija): 79.143.187.84:7800
Link do Game Panela:
GamePanel (SAMP, COD 2/4, CS 1.6)
GamePanel (Minecraft)
Link do Web Panela(ukoliko ga imate): CPanel
Link do Billing Panela(ukoliko ga imate): Klijent zona
Cijena SA:MP servera po slotu:
Lite: 0.13 â,¬ / 14.65 RSD / 0.26 BAM / 1 HRK
Premium: 0.20 â,¬ / 29.98 RSD / 0.38 BAM / 1.5 HRK
Lokacija dedicated servera:
Croatia, Zagreb
Germany, Frankfurt
Operativni Sistem: CentOS 5.3
Nacini placanja: Paypal, Ziro racun
Nacini kontaktiranja podrske (Livezilla, e-mail i sl.): Whmcs, Mail, Zopim
Hostanje databaze: Da 0.8 EUR / kom

1. Nisi vlasnik WDW-a
2. Ne reklamiraj druge servere preko pitanaj za test IP, test Ip je jedan ne vise njih.
3. Nisi pitan gde uzimas dedi vec lokaciju
4. Na pola pitanja nisi odgovorio.
5. Vi vec imate trajnu zabranu.