[Pomoc] na hostu ne kreira

Započeo [GU:RP] Ivica, Maj 05, 2013, 14:01:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ma nije to vise cyber to je sad moj mod msm moj edit ima tri godine.

Da li imaš sve potrebne foldere unutar scriptfilesa?

Last nick: Paradox

da bezbroj puta sam citav dan pokusavajuci ali nista i dalje kad igrac unese pass treba da se upise odma ovo

new INI:file = INI_Open(Path(playerid));
            INI_SetTag(file,"Player's Data");
            INI_WriteString(file,"Password",hashpass);
            INI_WriteInt(file,"AdminLevel",0);
            INI_WriteInt(file,"GSLevel",0);
            INI_WriteInt(file,"Level",1);
            INI_WriteInt(file,"Registered",0);
            INI_WriteInt(file,"Auto",-1);
            INI_WriteInt(file,"Motor",-1);
            INI_WriteInt(file,"Letjelica",-1);
            INI_WriteInt(file,"Plovilo",-1);
            INI_Close(file);

na kucnom sve radi ali ovdje kad igrac unese password samo se kreira fajl sa imenom unutar tog fajla je prazno sve

Kad uÄ'eÅ¡ u server i kad bi se taj file trebao stvorit onda samo minimiziraj igricu i pogledaj da li se taj file stvorio i ako je onda je problem kod spremanja podataka pri izlasku igrača sa servera.

nije mario ne vjerujem jel na kucnom bas sve radi super sprema i sve prvo bi koliko sam ja skontao treba da se upise to sto sam stavio znas i onda kad igrac izade ce se spremiti i ostalo barem je na kucnom tako i sve radi

Onda možda na hostu tvoj SA:MP server nema mogućnost stvaranja i pisanja u taj neki file. Pitaj hostera u vezi toga.

mozes li pojasniti malo, ako nije problem. Hvala

Na hostu viÅ¡e-manje svaka datoteka ima odreÄ'enu permisiju (dopuÅ¡tenje) i ovisno kakvu permisiju ima tak' možeÅ¡ postupat s tom datotekom. Neke datoteke imaju samo read-only (možeÅ¡ samo čitat iz nje), neke imaju da možeÅ¡ i čitat iz njih i pisat i njih, itd. I sad ti možda imaÅ¡ krivu permisiju na toj datoteci koja se stvori u scriptfilesima.