Startup repair...

Započeo WilliamS, April 25, 2013, 21:01:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako ja da upalim moj komp ono sve se lepo pali i pri kraju da se ukljuci pojavi se neko ucitavanje i pise gore Startup Repair...I tako mi ucitava i onda mi izbaci nesto i ja to kliknem i restartuje mi kompjuter kao pise "Dali hocu da ga ugasim ili restartujem" ja ga restartujem i onda mi izbaci dal hocu da pusti kao neki "Normal Mod" ili taj "Startup repair" Ja kliknem taj "Normal mod" i on mi ga upali i non stop restartuje,dok ne kliknem "Startup Repair" i onda sve mi ponovo isto radi ucitava itd...

(Samo da kazem da ovo saljem sa drugog kompa..Da ne ispadne da vas zezam :/)

Hvala u napred ko zna  problem neka mi kaze molim vas.. :)

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Osteceni su neki Windows fajlovi potrebni za podizanje sistema, tacnije sistem ne moze stabilno da radi pa dolazi do toga. Najbolje bi bilo kada odes na Repair da ubacis Windows CD da on sam popravi ostecene fajlove.

Znaci samo ubacim CD od windowsa i sta?

E Jbg...Ja sam instalirao windows 7 i dao sam drugu CD,nije mi vratio a ne zivi blizu mog kraja....

Ah Maki.. :D Nemam ja to ni Windows 7 ni Vistu... :/ Kao sto sam rekao da sam dao Win 7 drugu..A Vistu ni nemam..Jedino imam XP na CD,jel ce da radi na Win 7 Xp Mozda?

Jedino imam XP :)

Citat: woody poslato April 26, 2013, 20:49:29 POSLE PODNE
Ah Maki.. :D Nemam ja to ni Windows 7 ni Vistu... :/ Kao sto sam rekao da sam dao Win 7 drugu..A Vistu ni nemam..Jedino imam XP na CD,jel ce da radi na Win 7 Xp Mozda?

Jedino imam XP :)

Ne, ako nemas nekih fajlova digni sistem na XP da ne cekas

Brate ne razumem ti se ja nesto puno oko instaliranje windowsa.. :/

Maki sorry za DP...Ima neki TuT?

brate nema tu tuta i to , jednostavno malo engleskog :D ubacis cd kroz malo vremena pojavit ce ti se nesto pise (Uvjeti koristenja)
pritisnes F8 obrises particije(odaberes particiju i pretisnes Delete), onda Enter izaberes format i sve dalje samo ide dok nepocne instalacija , onda zavisno od SP mozda ti trazi CD key uneses CD key next next finish i ide dalje
kad se sve instalira , instaliras drivere i allah u ekber :D