[pomoc] Td-ovi

Započeo Dimi, April 26, 2013, 17:06:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0 moja
Detaljan opis problema: Ovako radi me textdrawovi na kucnom svi i kad ubacim mod na gamepanel linux sve radi sem textdrawova ne pokazuje nijedan ni login ni nigde nzm u cemu je problem...
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

mozda nije do td-ova mozda ti nes fali npr u scriptfilesu il nes.. :/
Software Developer

ma problem je u tome meni textdrawovi radi na kucnom ubacim na gamepanel nerade vise ni na kucnom ni na serveru hostovanom

Blaeks

*

Madmen

onda si pogresno izskriptao celu tu stvar

Citat: Blaeks poslato April 26, 2013, 20:02:53 POSLE PODNE
onda si pogresno izskriptao celu tu stvar

ne radim ja sa td-ovima radio je Flash i radilo na kucnom i sve lepo i ubacio sam na server danas ueo poremete se i nece ni na serveru hostovanom ni na kucnom.,..

Blaeks

*

Madmen

ocito je da linux i windows ne mogu uticati na tdove, tako da sam u pravu(nadam se  :D )

pazi, jesi li formatirao svojstvene textdrawove ili globalne ?

Na Balkan Risingu imam isti problem, samo sto je kod mene problem kada je 15+ igraca gube se td-ovi. Vegas mi je rekao da nepotrebne TD-ove izbacim kao pa ce raditi tako nesto....

Blaeks

*

Madmen

Citat: Ralph Exon poslato April 26, 2013, 20:14:30 POSLE PODNE
Na Balkan Risingu imam isti problem, samo sto je kod mene problem kada je 15+ igraca gube se td-ovi. Vegas mi je rekao da nepotrebne TD-ove izbacim kao pa ce raditi tako nesto....
ne postoji limit textdrawova tako da informacija nije tacna  :P

Citat: Blaeks poslato April 26, 2013, 20:24:56 POSLE PODNE
Citat: Ralph Exon poslato April 26, 2013, 20:14:30 POSLE PODNE
ne postoji limit textdrawova tako da informacija nije tacna  :P

:D

Blaeks

*

Madmen

ne moze se to smatrati kao limit, uostalo, 2048 TDa niko ne moze napraviti, mislim moze, ali niko nije lud toliko, i 256 svojstvenih, meni je rekord 50 tdova, tako da veruj mi da nije do toga  :)

Citat: Blaeks poslato April 26, 2013, 20:30:38 POSLE PODNE
ne moze se to smatrati kao limit, uostalo, 2048 TDa niko ne moze napraviti, mislim moze, ali niko nije lud toliko, i 256 svojstvenih, meni je rekord 50 tdova, tako da veruj mi da nije do toga  :)

MOguce je i to vrlo lako, posebno ako se koriste ove nove funkcije gdje mozes ocitati sliku vozila ili skina i to tako to jako puno td-ova kreira

Blaeks

*

Madmen

Citat: Ralph Exon poslato April 26, 2013, 20:32:03 POSLE PODNE

MOguce je i to vrlo lako, posebno ako se koriste ove nove funkcije gdje mozes ocitati sliku vozila ili skina i to tako to jako puno td-ova kreira
pa nemas valjda ti 3000 tda :D ,u pravu si da trose mnogo, ali moze se to ustedeti i te kako :D

Citat: Blaeks poslato April 26, 2013, 20:33:29 POSLE PODNE
Citat: Ralph Exon poslato April 26, 2013, 20:32:03 POSLE PODNE

pa nemas valjda ti 3000 tda :D ,u pravu si da trose mnogo, ali moze se to ustedeti i te kako :D

moze ali dodaj malo losiju optimizaciju ovo no bla bla i eto ga :D dosta razloga da ti ne prikazuje.

AKo neko uspe u medju vremenu da sredi ovaj tip problema neka napise ovde.

brate imam kreirana 10 td-a za stats mozda malo vise nekoliko za bankomat , i tri za errore kad igrac pogresi cmd i to ... i ovo za errore menjam kroz komande...

BUMP Ode tema na drugu stranu :S