Pomoc oko errora

Započeo VuKaN, April 15, 2013, 14:32:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Editovan Balkan Extreme
Opis problema: sta mi izbaci, C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(27) : fatal error 100: cannot read from file: "SpikeStrip" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error.
A ako bih to prepravio izbaci mi jos oko 10 errora
Deo skripte: //
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

Evo ti slika kad mi izbaci error i evo i sad mi izbacuje
http://zaslike.com/viewer.php?file=scmbcugu7uozoz7o6t0a.png
http://zaslike.com/viewer.php?file=t7uw95llulo477hw7.png
Ako mozes pomoci pomagaj xD
x3M-Gaming USKORO!

Skini sa "google" nadji negdje SpikeStrip.inc i download u svoj mod > pawno > includes i onda complime!

Upravo sam probao i izbaci mi isti error
x3M-Gaming USKORO!

http://www.solidfiles.com/d/a6fba/ skini to i ubaci u pawno/include onda mod otvori preko PAWNA i lepo compile mora da radi.
Poslednja Izmena: April 15, 2013, 14:49:25 POSLE PODNE od BocaBajrovic1995

Citat: Joksa99 poslato April 15, 2013, 14:48:13 POSLE PODNE
Upravo sam probao i izbaci mi isti error

Nije moguce ili nisi uradio kako treba ili nisi skuno pravi...

IlI probaj da maknes #Include SpikeStrip probaj tako...

Citat: BocaBajrovic1995 poslato April 15, 2013, 14:48:52 POSLE PODNE
http://www.solidfiles.com/d/a6fba/ skini to i ubaci u pawno/include onda mod otvori preko PAWNA i lepo compile mora da radi.
Pa kako preko pawna da ubacim ja sam ga stavio u tamo include na gamemodu msm tamo u fajlu i o5 nece
x3M-Gaming USKORO!

Pa stavio sam tu i to je to i o5 nece
x3M-Gaming USKORO!

Blaeks

*

Madmen

a da jednostavno otvoris mod preko pawna, a ne direktnim ulaskom u njega ?

Citat: Lenon poslato April 15, 2013, 14:58:13 POSLE PODNE
Citat: Joksa99 poslato April 15, 2013, 14:57:49 POSLE PODNE
Pa stavio sam tu i to je to i o5 nece

Uradi ovo sto sam ti rekao ispod slike.

http://ch-slike.com/IXP
Eto ti i o5 eror
Poslednja Izmena: April 15, 2013, 15:03:52 POSLE PODNE od Joksa99
x3M-Gaming USKORO!

1.Skini taj include SpikeStrip i ubaci ga u svoj mod >>>> ides nadjes pawno u modu pa onda >>>> includes i tu ga ubaci

2.Otvori svoj mod nadji pawno u modu to je folder i mora u njemu biti pawno.exe otvori to i ides gore da uzmes svoj mod "open"

I onda complime!

C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "panels" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "doors" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "lights" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "tires" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(3505) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "sInfo")
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(7931) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "killerr"
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(89834) : warning 203: symbol is never used: "PlayerPos"
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(6132) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "zatvorvreme"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

8 Warnings.
Sad mi ovo izbaci xD

x3M-Gaming USKORO!

C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "panels" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "doors" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "lights" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "tires" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(3505) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "sInfo")
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(7931) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "killerr"
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(89834) : warning 203: symbol is never used: "PlayerPos"
C:\Users\Master\Desktop\[BE] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(6132) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "zatvorvreme"

8 Warnings.
To mi sve izbaci sad
x3M-Gaming USKORO!

Citat: Joksa99 poslato April 15, 2013, 15:09:54 POSLE PODNE
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "panels" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "doors" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "lights" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "tires" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(3505) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "sInfo")
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(7931) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "killerr"
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(89834) : warning 203: symbol is never used: "PlayerPos"
C:\Users\Master\Desktop\[cenzura] Balkan Extreme\gamemodes\Extreme.pwn(6132) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "zatvorvreme"

8 Warnings.
To mi sve izbaci sad

Ti hoces da mi sve tebi nacrtamo...
Imas ovdje TuT Warnings i Errori probaj da rijesis i LOCK temu  ako ne mozes otvori novu!