Predlozite neku igricu

Započeo ShocK_, April 05, 2013, 23:59:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo sam naslov kaze mng mi je dosadno i nikako da nadjem neku dobru igricu ako moze neka tako da nije mng zahtevna imam 2 GB ram ,1GB graficku i dual-core 2.0 procesor

pa ja sam na starom kompu igrao cod 6 na 1.6 dual core 2 gb rama i 256 graficke xD

DmC Devil May Cry(2013 Release), predobra igra, možda si se prije upoznao sa njihovim serijama, ja sam igrao 4. dio, evo ovu neki dan skinuo i igram, 11. misija :D, ne zahtjeva puno igrica, takoÄ'e je po meni dobra Metal Gear Rising Revengeance ali joÅ¡ za PC nije izaÅ¡la  :'(

Scarface : The world is yours
Euro Truck Simulator 2
Follow me na Instagram @sixmatic

Ovaj novi Tomb Raider ... Do jaja igrica !

Crysis 3.
Tomb Raider 2013
Battlefield 3
Mirrors Edge 2
Wanted
Just Cause 2
DotA
World Of Warcraft
Stronghold.. Ima ih jos samo ne mogu da se setim
:P

Dota i World of Warcraft, nemoj to odmah da ti kažem, g.lupe igre

Citat: Artieâ,,¢ poslato April 07, 2013, 19:25:00 POSLE PODNE

brate, ako ne volis takav tip igara ne mozes reci da su glupe. To je isto kada bi ja tebi rekao da si glup jer ne volim takav tip osoba... :D nemoj me pogresni shvatiti samo sam ti dao primer.

Dota 2 je objavljena samo 3 mjeseca prije nove godine i postala je najigranija igra za 2012. Ovo ti mnogo govori koliko je glupa igra, a i na Steam-u je oborila sve rekorde jer se masovno broj igraca povecava, samim tim i igranost...

Citat: Artieâ,,¢ poslato April 07, 2013, 19:25:00 POSLE PODNE
WoW je glup za onoga tko ga nije igrao i ne zna kako se igra, to je po meni najbolja multiplayer igra, jer jednostavno nemas kraja i uvjek imas nesto za radit...

Mafia II ili Commandos Strike Force isto odlicna igra,znaci ratnu nikad nisam bolju igrao :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Prototype , Darksrides 2 , Prototype 2
ako hoces da skidas cod black ops 2 nemoj sranje nevidjeno :)

Citat: [BURPG] Wistaa poslato April 07, 2013, 21:03:29 POSLE PODNE
Mafia II ili Commandos Strike Force isto odlicna igra,znaci ratnu nikad nisam bolju igrao :D

Mafia 2 Najbolja igra ikada za mene. :)
Isto preporucujem  ;D