Gamesalad

Započeo |W|SoaD123, April 06, 2013, 17:44:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako zanima me dali netko mozda zna za ovaj software preko kojeg je moguce izradjivati vlastite igre tj aplikacije za pametne telefone za iOS i Android? Å to mislite o njemu,kako vam se svidja i mislite li da se isplati uciti raditi u njemu? Ja sam naletio na njega i sad razmisljam da krenem mozda raditi nesto svoje, vjerujem da je lakse raditi preko ovoga nego preko objective-c npr...Jedino mozda sta se ovdje nemoze napraviti jednako dobra igra kao u objective-c i mislim da se preko ovog programa moze napraviti samo 2D igra...Komentirajte...

LINK od websitea: http://gamesalad.com/
Poslednja Izmena: April 06, 2013, 17:45:24 POSLE PODNE od |W|SoaD123

Neznam šta imaš od tih igrica ? da ih stavljaš sebi na mob. ? mnogo je lakše skinuti, prodati nemožeš, nebi ti niko kupovao, jedino da praviš igrice za komp to, tu UDK Engine definitivno dominira(ali da bi se tim profesionalno bavio moraš imati iskustva u programu barem 2 godine)

Trud koji ulozis tu je uzaludan i klasicni gubitak vremena, za to si vreme mogao da naucis osnove nekog naprednijeg jezika, i onda da uzivas i samo prosirujes svoje znanje. Jer kada znas osnove, ostalo ti dolazi sve logikom, ne sve ali 90% stvari.