[POMOC]server unknow command

Započeo Neny96, Mart 09, 2013, 14:34:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

A cekaj kako cu sad onda sve komande brisat i pravit ponovo na kraju skripte???
Možete mi dirati sve osim sestre, nju jedino ja smijem maltretirati! :D

Eh to ti je ZCMD, odabrat ces cijelu komandu pa CTRL + X i staviti na kraj moda i ureÄ'ivati... Tako za svaku komandu...

jeboteeeee,pa ima komandi pun krc,i sta dobijem time sto ih prebacim u zcmd???i kazes jednu po jednu ureÄ'ivat i stavljat na kraj skripte a od gore izbrisat

Tako je... Eh šta dobijes... Pa dobijes na brzini, kako da ti objasnim... Malo se potrudi, to ti barem nije toliko tesko... Ako budes zapeo javi se na forum ili meni na PM ako je sitni problem da ne otvaras temu bezveze...

a kad to sve premjestim kako onda da ubacim ono govno za netocnu komandu "komanda nepostoji..." i kako mislis brzina,npr kucam /kupikucu i kupi je u sekund haha na sta mislis

Prvo ti to sve sredi pa ti dam preko PM-a taj kod... Haha ne mislim na to.. i STRCMP komanda ce ju kupiti u sekundi... Razlika izmedju STRCMP i ZCMD je ta sto ucestalo koristenje STRCMP komandi (npr u 3 sekunde otkucas 4 puta istu komandu) dovodi do "štekanja" ,a kod ZCMD to nije slucaj...

Ahaa ok,onda definitivno moram prebacit na zcmd da mogu spamat na /b haha provacu ako negdi zapnem pm cu te

Dobro.. Mislim da je vrijeme da idem spavati hhahah... Neka Lockaju temu nema vise sta tu raspravljati

nece da mi se prebace neke komande u zcmd,izbacilo mi je nesto string i jos par errora i onda sam probao stavit new temp[128]; i #pragma unused params al nece nista,do ceg je??

jbt pola komandi izbaci errore kad probam prebacit u zcmd a radio sam kako si mi rekao

ajde low pomagaj

Dodaj ove linije kod komandi, to su uobicajene koje fale... Ako neka ne treba samo obrises...
new string[256];
new giveplayerid;
new giveplayer[MAX_PLAYER_NAME];
new sendername[MAX_PLAYER_NAME];
new idx;
new tmp[256];

M ja to nekuzim nista samo cu sjebat,bili mi ti mogao prebacit sve komande ili bar vecinu u zcmd za 1338 admina na mom serveru,mos bit g.skripter ako hoces

Mozete lock