[POMOC] Vozila

Započeo Vukasin_Krimo, Mart 01, 2013, 16:16:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Vukasin_Krimo poslato Mart 01, 2013, 20:48:47 POSLE PODNE
Citat: FlasH poslato Mart 01, 2013, 20:33:19 POSLE PODNE
Citat: Vukasin_Krimo poslato Mart 01, 2013, 19:57:25 POSLE PODNE
nemoze onda pici neke errore,jel mozes ako nije greda da skines taj gm ima kod mene u prvom postu link,zao mi da bacam mod mnogo truda sam ulozio... :)

Možeš ga jebat,vozila su ti skoro naj sjebaniji dio za radit ako ne znaš dobro pogriješiš i sve padne u vodu.
I onda najbolje takvi ko ti ne znaju šta su radili ili sve pobrka .. I onda očekuje da će mu se tako velika stvar sredit .. Ne znam ja šta si ti radio,mijenjao ..
TrebaÅ¡ prvo objasnit sve kako si radio da bi ti se pomoglo na normalan najlakÅ¡i način,ne možemo mi nagaÄ'ati ko ćorava koka zrno ..

Dobio si odgovor kako bi mogao napraviti,sada je na tebi šta ćeš i kako ćeš ..

Kazem da je ovo prvo sto sam od vozila  radio na ovom gm a uvek idem copy-paste servera i pokusavam iznova,znaci u sustini vozila su orginal kakve sam ih dobio na modu{gde nisu pobrkani id},ako hoces da mi pomognes ima gore taj server u prvom postu pa pogledaj, I samo da naglasim ja ne ocekujem da mi niko resi problem,nego samo da mi pomogne u tome.Tako da ako hoces da mi pomognes pomozi ako ne hvala ti sto si pokusao...

Kao što sam reko dobio si odgovor,na tebi je kako ćeš dalje ..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Takodje kazem hvala za pokusaj,uzivaj....jel ima neko neki predlog sta da uradim..

Netko ti je predlozio tutorial na BS-u vezan za to. I tako je najbolje napravit da ti se ne mjesaju ID-evi vozila.

Last nick: Paradox

Hvala svima,kontaktirao sam decka koji je radio tu skriptu sve ok namestio sam ,moze lock! :)

Rijesen problem, lock.

Last nick: Paradox