Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [DH:RP]Accardo.css poslato Januar 25, 2013, 23:09:23 POSLE PODNE
Jesu nas ubili, 30-24.

Danas nam je Balic falio  ::) usrali smo se
Poslednja Izmena: Januar 25, 2013, 23:15:07 POSLE PODNE od bolinx

Profil na 500px: 500px

Citat: bolinx poslato Januar 25, 2013, 23:12:16 POSLE PODNE
Citat: [DH:RP]Accardo.css poslato Januar 25, 2013, 23:09:23 POSLE PODNE
Jesu nas ubili, 30-24.

Danas nam je Balic falio  ::) usrali smo se
Ma previse su upocetku razbranili danskog golmana. Alilovic je bio relativno dobar dns, al sta mozes kad obrana igra skoro k'o da i nema obrane. Ugl. treba se usredotociti i sutra uzet broncu

a gdje je pecat da je hrvstdka izgubils?Nrma pdcats,HOCEMO REVANS!! §§§§♥♥¥¥¥â,©Â¥Â¿Â¿Â±Â£
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Boris Spice

Mogli su bolje malo tj. malo se viÅ¡e potruditi ali nema veze  :)
Kristijan Stipić

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Sta se kurcite ko da ste svijet izmislili,i Crna Gora je najbolja u zenskom rukometu,pa se ne hvalimo kao vi.. :D

Boris Spice

Citat: STREETBOY poslato Januar 26, 2013, 00:15:27 PRE PODNE
Sta se kurcite ko da ste svijet izmislili,i Crna Gora je najbolja u zenskom rukometu,pa se ne hvalimo kao vi.. :D

a tko se ovdje hvali osim mene? o.O

Ja sam državni prvak u vatrogasnoj mladeži pa se ne hvalim :P
Old School
Since: 2011

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: Boris Spiceâ,,¢ poslato Januar 26, 2013, 00:19:10 PRE PODNE
Citat: STREETBOY poslato Januar 26, 2013, 00:15:27 PRE PODNE

a tko se ovdje hvali osim mene? o.O

A svi se hvale,na ovaj ili onaj nacin,a digla se uzbuna kao da se otkrila nova planeta,nije nista neocekivano da hrvatska prodje dobro,imate dobru musku ekipu...

Streetboy

*

Karike oces posten dogovor? Ja napravim 2 profila i ti ih banujes,i platis mi 5eura?? :DD
A ako hoces da iznerviram nekog clana da bi prekrsio pravila i da mozes da ga banujes,to ti je 10e(biras clana) :D :D :D :D

Boris Spice

Karike poslo bi ti sliku al drkat ces :P <3

Pozdrav , da se i ja ukljucim u ovaj razgovor

Evo i mene, cao-zdravo SpawneR :p