Sta otvoriti?

Započeo [LH]Prozivka, Decembar 26, 2012, 17:54:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

[quote author=[OG]Coldplay link=topic=63790.msg449427#msg449427 date=1356709776]
Citat: Shadezor poslato Decembar 28, 2012, 16:37:56 POSLE PODNE
Što se tiče RP-a varaš se.. istina je da se otvaraju novi serveri sa editanim GM-ovima, ali budimo realni, prenatrpanost mappa i davanje kojekakvih nagrada i vraćanje statsa ugrozi svaki server.. primjer LB.. pohvale Theu što je uspio održati server takvim kakvim je.. znači više truda u mod uložit negoli tražit članove itd itd.. server ako je odličan igrači će sami preporučit server prijateljima koji tek počinju igrat..
To sam ja rekao   ::)
[/quote]
Nevidim ja Å¡ta si ti iÅ¡ta spomenuo od ovoga moga Å¡to sam napiso  ;)

Neotvaraj nista zajebi to bezveze ces bacit pare i vrijeme...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ja mislim suprotno,premda komentari ovi sta kazu da nist ne otvaras su realni i mozda najbolji,ali nemojte gubiti zainteresiranost,u zivotu sve treba probati,naravno osim jedne stvari,ali ta stvar nije da ju ovdje objavljivam XD,probaj vjerojatno ces propast u roku 2 dana,probaj ponovno,jer kazem na greskama se uci pa kad propadnes jedno 2-3 puta sigurno vise neces imati potrebe ikoga pitati za savjet naucit ces sam,a ako uspijes naravno kapa do poda...Eto tolko od mene,otvori sta bilo ili kreni redom pa ces vidjeti...