Glupa tema u vezi sa rastom

Započeo [LH]Prozivka, Decembar 27, 2012, 02:15:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz ljudi, majka mi stalno govori da ne pijem jer cu kao stati sa rastom itd, ja sam naravno ponekad popio po jedno pivce. Imam 15 godina i visok sam 171-172 .. Eh sad pitanje je da li vi verujete u to da se od alkohola prestaje rasti?
Ajmo ljudi pomagajte, hteo bi se napit za Novu God ko svaki covek  ;D

joj daj nisi znao sta ces otvorit pa otvaras bezveze teme -.-'

btw nije istina
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

odavno vece gluposti cuo nisam , a ni gluplje teme  ;D ;D

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Sustina ove teme je da dokaze da je mangup kao,opija se :D
Btw: majka ce ti sigurno reci da od cigara prekidas rast zar ne? :p

Inace ne glupirajte se sa ovim temama,ovo je samp forum a ne forum za caskanje -.-

A vidi ove sto su mnogo pametni,znate vi da se u offtopicu postovi ne broje?

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Ma pij slobodno za novu...
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

4 prve budale. Toliko glupe da ne poverujes. U offtopic se ne broje postovi i ovo je offtopic zato i postoji. Da se mangupisem ljudima koje ne poznajem? Zeleo sam iskreno da cujem vase savete, jer bi hteo jos da rastem, s tim sto sam sad nizak..

Blaeks

*

Madmen

pij samo nemoj da dizes tegove  :D
Poslednja Izmena: Decembar 27, 2012, 15:42:56 POSLE PODNE od Dude