[FS] Streetboy's Random Message

Započeo Streetboy, Novembar 04, 2012, 18:58:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Opis
Dosao sam na ideju da polako pravim svoje filterscripte.Poceo sam sa najlaksim vidjecemo sta ce biti sledece.Mozda ce se nekom i svideti :D
Uzivajte!

Slike

Download
<a href="http://www.sendspace.com/file/32ls1r">Sendspace</a>
<a href="http://www.solidfiles.com/d/904db9e8dd/">Solidfiles(.pwn file)</a>

Credits
Streetboy-pravljenje i testiranje filterscrip-e

EDIT: Dodat je .pwn file ukoliko zelite izmijeniti poruke/filterscriptu ;)
Poslednja Izmena: Novembar 06, 2012, 15:34:32 POSLE PODNE od STREETBOY

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ako si tek krenuo, ovo je odlicno, samo malo font meni izgleda smjesan  :D .. ali sve u svemu super!

Streetboy

*

Citat: Adnan Lord poslato Novembar 04, 2012, 19:17:36 POSLE PODNE
Ako si tek krenuo, ovo je odlicno, samo malo font meni izgleda smjesan  :D .. ali sve u svemu super!
Meni se font bas svidja inace postoji mnogo ovakvih fs ali svi imaju isti font...Kada sam vidio ovaj font pomislio sam ''super evo nesto novo'' i tako stavio ovaj :D

Streetboy

*

[quote author=[OL:RP]Antonio link=topic=58085.msg419936#msg419936 date=1352062988]
Lijepo
[/quote]
Hvala,hvala  :)

Font Prilagodjen GTA Igrici xD Za pocetnike je ovo odlicno :P 10/10

Streetboy

*

ovo je super samo mi se font malo nesviÄ'a .... ali uglavnom 10/10 :D

Blaeks

*

Madmen

Streetboy

*

STREETBOY'S i meni se FONT svidja!!! Ovo cu samo doraditi (male sitnice ubaciti) i extra ce da bude :) Dacu vam sliku.. 10/10
RiverWood RolePlay