[Pomoc] Text na autima

Započeo ♥ BMW ♥, Septembar 07, 2012, 08:35:12 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Ovako... Zanima me kako da napravim ovaj text na autu...
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci: http://www.zaslike.com/files/ssoduyp3g9azk1xwbhs7.jpg

Poslednja Izmena: Septembar 07, 2012, 08:36:48 PRE PODNE od [OGRP]Lucky

Village's Roleplay USKORO...

Ovo je sa BloodMoney servera.. to sam se i ja pitao kako da napravim pa cu i ja da cekam.. pomoc

Izbaci mi error :/

fatal error 100: cannot read from file: ".../include/gl_common.inc"

Capetroon.

Pa skini taj inc i ubaci ga u include folder, ne u pawno pa include neg onaj folder na poćetku. mislim.

Zna li neko rijesiti ovaj error ?

Nije sa tom fs sto je ovaj iznad rekao,necu vam reci cisto iz respecta za borisa.
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Citat: ''KopriVa' poslato Septembar 08, 2012, 22:39:14 POSLE PODNE
Nije sa tom fs sto je ovaj iznad rekao,necu vam reci cisto iz respecta za borisa.
Kao da si ti jedini sto zna , nebrini ima neko reci ce cisto sto nije ckapi kao ti :)

Citat: [NX:RP] αησηумσÏ...Ñ• poslato Septembar 08, 2012, 22:57:05 POSLE PODNE
Citat: ''KopriVa' poslato Septembar 08, 2012, 22:39:14 POSLE PODNE
Kao da si ti jedini sto zna , nebrini ima neko reci ce cisto sto nije ckapi kao ti :)

Napisao sam ti razlog zasto vam necu reci,i mali broj ljudi to zna,i za to nemas FS moras sam praviti.
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Seizz

// -.-'
Poslednja Izmena: Septembar 09, 2012, 10:49:58 PRE PODNE od Daniel Zero

Vegas.

Idite u MTA naÄ'ite neki mali objekat koji je providan da se Å¡to manje vidi, onda iskoristite funkciju SetObjectMaterialText i napiÅ¡ite Å¡ta želite, onda ga AttachObjectToVehicle i to je to.

Citat: Vegas. poslato Septembar 09, 2012, 10:53:08 PRE PODNE
Idite u MTA naÄ'ite neki mali objekat koji je providan da se Å¡to manje vidi, onda iskoristite funkciju SetObjectMaterialText i napiÅ¡ite Å¡ta želite, onda ga AttachObjectToVehicle i to je to.
Pametno... Probat cu :)
Poslednja Izmena: Septembar 09, 2012, 11:05:40 PRE PODNE od [OGRP]Lucky

[quote author=[OGRP]Lucky link=topic=52855.msg386950#msg386950 date=1347181446]
[/quote]

Ne mozes tako jer ce izgledati kao da se objekat "vuce" za vozilom ako se vozilo krece.

Citat: ''KopriVa' poslato Septembar 09, 2012, 11:08:38 PRE PODNE
[quote author=[OGRP]Lucky link=topic=52855.msg386950#msg386950 date=1347181446]

Ne mozes tako jer ce izgledati kao da se objekat "vuce" za vozilom ako se vozilo krece.
[/quote]
Pa kako cu onda ? :/

Moze ovdje LOCK ! Skontat cu ja ovo nekako :)
Poslednja Izmena: Septembar 11, 2012, 10:42:56 PRE PODNE od [OGRP]Lucky