[Pomoć] Blueberry ?

Započeo DonWade, Avgust 10, 2012, 14:53:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moj cnr

Detaljan opis problema:   Problem je zaista čudan ,nisam siguran da ce iko i znati odgovor , ali problem je u tome sto prilikom prolaska pored blueberryja  ( gdje su koordinate 0, 0 , 0 ) i u blizini stvara se veliki laff , jedva da se mogu pomjerati , eh sad znam da je problem u tome sto kao da pod zemljom ima dosta auta spawnovano na jednom jestu , jer prilikom komanda za brisanje najblizeg auta do sebe , kucam tu komandu 100-njak puta i obrisem toliko auta i lagg nestane ... eh sad nije mi jadno odakle auta dole o.O ?'  Itko ? :D

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

176.31.192.105:7779

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

To je verovatno raven's mod jel tako?
Sto se tice toga kako auta dole,to je ono kada neki igrac kupi vozilo i pojavi mu se bag tj kada admin kuca /gotocar id(tog auta) ono dodje na tom mestu,ali iznad zemlje :D
E sada kako resiti problem,ne znam...  :D :D :D :D :D

Kakav crni raven , čak nije ni RP mod , moj Cops and Criminals ,vidiš signature :D

Btw riješio sam problem , pa ako neko ubuduće bude imao sličnih problema , 99% do toga dolazi ako se briše nepostojeći id auta , onda taj id se popunjava autom koje se spawna na lokaciji 0,0,0 tj. blueberry, kod mene tačnije je problem bio on vehicle death gdje sam imao problematičan dio koda.

176.31.192.105:7779