[Prodaja] Prodajem IPHONE 4S

Započeo CH | JOLE, Jul 15, 2012, 21:01:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prodajem potpuno ispravni IPHONE 4S original, ima svu opremu, nije oštečen, star 3 i pol mjeseca. Mobitel mi je jedostavno dosadio. ( moguća zamjena za dobar gamemod )

Povoljno!!!
Poslednja Izmena: Jul 15, 2012, 21:13:27 POSLE PODNE od CH | JOLE

Ovo je forum Balkan Samp,nisu oglasi. Tako meni slicno napisu kad nesta nema veze sa sampom niti racunarom  :)

Daj Slike :P
Budi ono sto jesi jer se Lazna lica uvjek otkrivaju!

Citat: CH | JOLE poslato Jul 15, 2012, 21:15:38 POSLE PODNE
Aj pošalji mi te modove ovdje da vidim ako su pravi...

Eto šta mi je poslao na PM nakon što sam rekao da imam tonu dobrih modova.. Seljober, nemaš iphone..

Evo ti primjer, ako imaš napravi sljedeće:

Napravi folder nazivom Vilko, dolje na dno ekrana gdje imaš telefon, mail, safari i ipod stavi ovim redom: Mail, telefon, ipod, safari. Potom stisni HOME (button) i SHUT OFF (ona gore tipka gdje ga gasiš) odjednom to stisni da ti se uslika, postavi ovdje sliku.. Jedini način da nam pokažeš da imaš ajfona

Citat: [BD]Vilko poslato Jul 15, 2012, 21:20:34 POSLE PODNE
Citat: CH | JOLE poslato Jul 15, 2012, 21:15:38 POSLE PODNE
Aj pošalji mi te modove ovdje da vidim ako su pravi...

Eto šta mi je poslao na PM nakon što sam rekao da imam tonu dobrih modova.. Seljober, nemaš iphone..

Evo ti primjer, ako imaš napravi sljedeće:

Napravi folder nazivom Vilko, dolje na dno ekrana gdje imaš telefon, mail, safari i ipod stavi ovim redom: Mail, telefon, ipod, safari. Potom stisni HOME (button) i SHUT OFF (ona gore tipka gdje ga gasiš) odjednom to stisni da ti se uslika, postavi ovdje sliku.. Jedini način da nam pokažeš da imaš ajfona

Ok, dogovoreno... i nije ajfon nego Iphone :)

Nije Iphone već je iPhone ako ćemo tako ;)
Usput, kad je već tema otvorena.. Prodajem 3GS jailbrejkan 5.1 software, cijena na PM

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Jul 15, 2012, 21:02:47 POSLE PODNE
Ovo je forum Balkan Samp,nisu oglasi. Tako meni slicno napisu kad nesta nema veze sa sampom niti racunarom  :)
::)

Neki prodaje stanove, a neki mobitele. XD

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Citat: [SX] TiXoR poslato Jul 15, 2012, 23:47:52 POSLE PODNE
Neki prodaje stanove, a neki mobitele. XD
Sad ću ja dat oglas za telad.. da upotpunimo lepezu ponude!  :D