[Pomoc] Anticheat errori

Započeo Nenad_Zaka, Jun 26, 2012, 19:33:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali mi mozete pomoci koi naticheat da ubacim na server!!!
Probao sam JB ali mi izbacuje 2 errora kad kompiliram dali mi vi mozete posalti ime ili link od jednog i neki manji tut kako da ubacim!  SERVER JE 0.3c !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[COLOR="#FF0000"]Hvala unapred!!!!!!!!!!![/COLOR]

Evo ovo sam izbacivao na forum ali niko nepomaze!!! Molim vas pomozite ako neko nepomogne propao sam xD :D

CitatImam problem sa anti cheatom ubacim sve kako treba ubacim odredljene fajlove sto sam dobio u scriptfiles i u filescript i u pawno/includes ubacim odredljene fajlove udjem u pawno dodam ovo
na vruhu
#include <JunkBuster>
#include <JunkBuster_Client>
i izbaci 4 errora kad obrisem ovo nezibaci nijedan da neznate mozda do cega je problem trazio sam po google vec 3h nigde nisam nasao! Dali zante bi do cega je prbolem?

CitatRedosled koim stavljam:
// include
#include <a_samp>
#include <core>
#include <float>
#include <time>
#include <file>
#include <utils>
#include <morphinc>
#include <a_npc>
#include <streamer>
[COLOR="#FF0000"]#include <JunkBuster>
#include <JunkBuster_Client>[/COLOR]

errori:

C:\Users\xXx\Desktop\server uklonjen! x12 zAKA\server uklonjen! x12 zAKA\server uklonjen! x12\Balkan Adrenalin\gamemodes\neon.pwn(2907) : error 025: function heading differs from prototype
C:\Users\xXx\Desktop\server uklonjen! x12 zAKA\server uklonjen! x12 zAKA\server uklonjen! x12\Balkan Adrenalin\gamemodes\neon.pwn(2908) : error 021: symbol already defined: "JBC_GetPlayerSpeed"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.