[MAP] Kolodvor

Započeo BlakewooD, Maj 07, 2012, 19:14:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Taxi: Taxi stanica ide posebno na RP serverima ako si igrao negdje!Malo objeKata
Kafic: Staklo neprecizno,skroz malo objeKata samo si naredjao stolice i stolove :/
autobusi: Dobro je,mogo si jos malo objecata nekih :P al ok!!

ZA SVE TO 4/10 od mene :))  trudi se vjezbaj radi itd :)
Poslednja Izmena: Maj 07, 2012, 20:32:38 POSLE PODNE od Jack P

Nije nesto,ali 8/10 za trud  ;)
City Dragons Rol3Play(Hamachi server)

Join in the Hamachi room:

Network name: CD.RP
Password: 123

ili

Network name: CD.RP2
Password: 123
IP: 5.93.44.30:7777

5/10
Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790

Pohvala za trud 6/10!

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

lepo ali malo ti restoran neprecizan 7/10

Malo ne precizno sve u svemu je ok i posto je prva mapa eo ti 8/10

Citat: Jack P poslato Maj 07, 2012, 20:24:59 POSLE PODNE
Taxi: Taxi stanica ide posebno na RP serverima ako si igrao negdje!

A ti sine nemoj da pricas g-luposti decko je lepo napravio i od svakog servera zavisi de ce da bude :O ! tako da se ovde komentarise mapa a gde bi trebalo taxi da bude ili ne.To je njegova volja de ce sta da stavi :O i ne mora da znaci da MORA TAXI DA BUDE ODVOJEN OD SPAWNA.Naprotiv treba da bude jer docekuje turiste i nzm ti ni ja sta tako se bar radi u rl a ovo bi trebalo da bude imitacija rl-a pa ti gledaj sine ;)!
Poslednja Izmena: Maj 08, 2012, 18:25:16 POSLE PODNE od Novica
RESPECT FOR MILANCE !

Auuu cim sam vidio taxiste,dalje nisam niti gledo,5/10!
Pozdrav Ja sam Micko!

Trenutno imam 23 godine,SA:MP igram oko 4 godine,takorec od kada je i nastala SA:MP Zajednica.Dosta toga sam naucio proteklih par godina,tako da sam dosao ovidje kako bi pomogao onima koji neznaju nista,o SA:MP-u!
Moja iskustva sa Multi Theft San Andreas-om,tojest MAP Editor-om,su prevelika,sto se tice Gradova,Naselja,ili Sela,Ogradjivanje kuca,Vikendica ili Ducana,nije nimali problem!!
Neki mozda neznaju,za MAP Editor,sa njime mozete brisati,micati,preseljavati Obijekte,to ujedino koristim!Neki neznaju da Ubace,pokrenu,ili instaliraju Server na Host,zato sam i dosao ovidje!
To ide i za Forume!
Za vise informacija na moj PM(Poruke)!!

za kafic znam da mi je neprecizno, nisam ga htio ni praviti ali i to je u sklopu kolodvora, a da nisam ostalo bi mi prazno tu, a ovo oko Taxia: to nije taxi organizacija/baza, nego taxi stajaliste, Novica je upravu, ako ste ikad bili u gradu vidjeli ste da ima 100 taxi stajalista xD

LOCK! Teme starije od 10dana se zakljucavaju!