(Pomoc)oko slotova za auto

Započeo Marko_Jokic, April 21, 2012, 15:21:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: TechLand Xperia taj mod koristim
Detaljan opis problema: Da li moze neko da mi obijasni kako da napravim 4 i 5 slot za automobil . Kako da dodam 4 i 5 slot za automobil , ko zna ovo da mi napravi neka pomogne u temi bio bih mu veoma zahvalan .
Dio skripte: Meni ide u skripti pPcarkey, pPcarkey2, pPcarkey3,
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
marko

Blaeks

*

Madmen

Citat: NebitanSamCaoPozz poslato April 21, 2012, 17:13:14 POSLE PODNE
Kad si vec iskopirao ono sto sam ja napisao mogo si da pogledas ispod sta pise ! http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=42208.msg317456#msg317456

Imas fejs pa se svadjaj, Autore: Jednostavno gde ti je pCarKey3 samo ga iskopiras na svakom mestu, odnosno napravis novu varijablu ispod gde pise pCarKey3 ti dodas pCarKey4 i sve tako

mozete bolje da mi objasnite udjem u pawno i sta dalje
marko

Blaeks

*

Madmen

napravis novu varijablu npr: pCarKey4 i onda gledas u modu gde ti je pCarKey3 i ti tu ispod odmah dodajes pCarKey4 ,razumes?

hvala imam jos jedan problem e ovako na ovm game modu moze da se kupi kuca ali kad izadje i udjes ne nadjes se u svojoj kuci neg na stanici pa mozada znas kako da promenim to da kupe moji drugovi kucu i da se stvaraju u kuci ne na stanici :D
marko

A kako bi mogo da napravim da na tom modu nema npr tog /vozilo /moto itd vec samo normalno /veh1,2,3 ? pls ako moze neko da pomogne xD
RESPECT FOR MILANCE !

eo vidi bleks kako mi pise u pawno pPhousekey,
   pPcarkey,
   pPcarkey2,
   pPcarkey3,
   Pcarkey4,
   pGangKey,
   pPbiskey,
   Float:pPos_x,
   Float:pPos_y,
   Float:pPos_z,
marko

Blaeks

*

Madmen

Marko sredi spawn, znaci ako te spawnuje  na toj stanici nemas proveru dali igrac ima kucu, proveri