Editori videa?

Započeo ★dknez15★, April 07, 2012, 13:25:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mozete mi preporuciti neke editore videa, osima vegasa, i movie maker-a?
hvala  :D

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Respect the Rules

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Ako oces dobar kvalitet onda definitivno sony vegas, ali on moze samo na vistu i sedmicu.
Onda dobar ti je Camtasia Studio 7.1, ja koristim taj program, mozes da pravis intro u njemu, ubacujes text, transitions, efekte.. kad sve to zavrsis mozes ga u 720HD konvertovati.

Citat: [BU] SteXi.ılllı. poslato April 07, 2012, 13:33:03 POSLE PODNE
Ako oces dobar kvalitet onda definitivno sony vegas, ali on moze samo na vistu i sedmicu.
Onda dobar ti je Camtasia Studio 7.1, ja koristim taj program, mozes da pravis intro u njemu, ubacujes text, transitions, efekte.. kad sve to zavrsis mozes ga u 720HD konvertovati.

idem da vidim, hvala :), jel si i avatar taj tvoj uradio u njemu ili je after effects?

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: dknez15 poslato April 07, 2012, 13:34:51 POSLE PODNE

idem da vidim, hvala :), jel si i avatar taj tvoj uradio u njemu ili je after effects?

Cinema 4D i PhotoShop.

After effect Rules  ;D
Follow me na Instagram @sixmatic

Adobe After Effects. Boljeg upoznao nisam (no vrlo je kompliciran)!

AVS Video Editor,ja radim sa njim,nije nesta al je cool  :D

Adobe after effect definutivno,skroz je moderan program,cak sta vise danas spotovi se rade na njemu tipa Enrique Iglesias, Usher - Dirty Dancer ft. Lil Wayne takodje sam cuo za jedan najnoviji ali sam zaboravio kako se zove,no sve jedno ne bi ga nasao na free download...
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?

Sta pricas ti covece da Sony moze samo na vistu i sedmicu???? ja imam sony i winodws xp i radi perfektno  ??? ???