[Pomoc] Spawn

Započeo Jσнη Ɠσтту, Mart 30, 2012, 21:16:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: OG RPG
Detaljan opis problema:Ja sam sve promjenio spawn uredu,ali kada mi se neko registruje vrati se na prvi spawn i kada ode relog ode na novi spawn ? Ne kontam sta radim pogresno
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj trazit izgovor da neznas nego naÄ'i rjesenje!

Pa oces novi spawn?? da vazda ,onda stavi u dialogu kada igraca bira zemlju odakle je ili sta je zadnje prije spawna od info da se popuni tu promjenis koordinate za novi spawn stavis

Ali sve to ja imam lol jbg ti ali nema mi nigdje poziciju da zamjenim
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj trazit izgovor da neznas nego naÄ'i rjesenje!

Moras na svim mestima staviti nove koordinate, verovatno ti je jednostavno negde ostala stara koordinata spawna, nadji i promeni i to je to ;)

Sve sam uradio ko ti sto si mi rekao i kada se reg novi korisnik spawna se negdje u pm a kada ode relog dodze na normalni spawn evo ti slika kraja tut-a

http://zaslike.com/files/ypsam3lx2s3ddrh7koi.png

Niko nezna ovo ? Ili se meni cini ili sam ja onda bot

ti si promijenio kod tutoriala trazi AddPlayerClass ili SetPlayerPos ...
najlakse ti je cim se spawnas  odi /save i onda po kordinatama nades spawn...

Setplayerpos i to sam sve stavio

ali kad stavim na addplayerclass kordinate izbaci mi eror

RIJESENO MOZE POD KLJUC