[Pomoc] Text

Započeo kiieza, Februar 09, 2012, 11:07:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Balkan Serbian Forces
Detaljan opis problema: Neznam kako iskljuciti plavu bolju dole u desnom uglu evo slika gde izlaze poruke kako to sad sve iskljuciti a jacu staviti FS sve te poruke mnogo bolje odradjene.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):  Evo slika iz PAWNA  to je taj text i neznam sad kako da iskljucim sve to i plavo i taj text dole.

Ako sam nesto pogresio nemoj te lock tiket.Hvala i izvinjavam se

to su ti textdrawovi... zakomentiraj od

new RandomMesagess do } zagrade

odnosno iznad
// FOR MAX PLAYERS

Druze nisam bas najbolji oko skriptanja mozes mi detaljnije objasniti ja od new ono stavim se // isped i idem f5 i izbacimi jos 5 errora  jel dobro radim ili ? Izvini sto te maltretiram hvala

Citat: kiieza poslato Februar 09, 2012, 11:34:03 PRE PODNE
Druze nisam bas najbolji oko skriptanja mozes mi detaljnije objasniti ja od new ono stavim se // isped i idem f5 i izbacimi jos 5 errora  jel dobro radim ili ? Izvini sto te maltretiram hvala
ne
stavi ovako

/* ono gore sta sam ti reko i onda */ na kraju tako
znaci

/* new RandomMesages
tekst
i na kraju */

Evo ja sam ovako uradio jel dobro al opet mi izbacuje errore :( 

Izvini sto te mucim :(

I jos nesto kako ovo promeniti da pise moj naziv moda a ne ovo :)

I molim vas ovo prvo isto da mi neko pomogne Hvala

trazi ovo u modu SetGameModeText i promjeni  u svoje
a ako nemas to dodas ovo pod ongamemodeinit
SetGameModeText("tvoje ime")
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Druze promenio sam isto stoji :( jel ima neki jos problem sto sam ubacivao maping,FS nesto ?

vlado_plavsic

Cekaj,ti zelis da iskljucis pozadinu onog TextDraw-a a ne ceo text? Ako je tako onda nadji
TextDrawBackgroundColor od tog TextDraw-a i izbrisi je.Posle toga Compile skriptu (F5 stisni) i bice ti uredu.Znaci Compile skriptu svaki put kada odradis nesto kako bi ti se to konvertovalo iz .pwn fajla u .amx...Pozdrav

Kako da uklonim to plavo izbrisao sam tu liniju opet isto kako je ukoloniti.Hvala vam

TG mogu li dati posaljem pm mislim mod da skines i da mi namestis to ?

Citat: kiieza poslato Februar 09, 2012, 16:49:46 POSLE PODNE
TG mogu li dati posaljem pm mislim mod da skines i da mi namestis to ?
Postavi tu taj textdraw i maket cu ti ...

Izvinji kad udjem u pawno sta da kucam na ctrl+f da bi nasao to :( izvini mozda sam malo glu..... izvini sto te mucim

i hocu da iskljucim i to sto se pokazuje i to plavo i to sto se pokazuje posetite nas forum samo mi reci sta da kucam na crtl+f :) hvala
Poslednja Izmena: Februar 09, 2012, 17:12:20 POSLE PODNE od kiieza

Ima neko ko hoce da mi pomogne molio bi vas  :'(