[pomoc] vw i int

Započeo sampzone, Jun 26, 2011, 14:39:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja korisit: BU = BSZ

problem: Ja kada napravim biz npr sa intom disko a takav biz vec ima u modu kada udjem u njega nalazim se u istoj sobi tj ta dva biza imaju istu sobu... e sad rekli su mu da moram u komandu enter da napravim razlicite Virtual World/ove mozel mi neko pomoci kako tj da mi da primjer ja znam code koji ide a to je ovaj :
SetPlayerVirtualWorld(i, 0);
al nzm kako sad da tu stavim da samo mjenja vw kada ulazi u taj biz koji ja hocu...?

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Cek kako ti mislis da odrzavas server na sluzbenoj listi a ne znas ama ni osnove skriptanja niti se trudis da nesto naucis vec samo pitas ovde? imas u sbizz.cfg i u bizz.cfg sve pa i enterijer i VW, a mozes naravno da podesis to kako ti je volja uz malo znanja.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Snich

samo malo....sve znam da ima tj int al nigdje VW evo po kojem tutu radim: http://getaserv.org/boards/showthread.php?tid=12